Михаела Петрова е работила като сервитьор в известно столично заведение

...
Михаела Петрова е работила като сервитьор в известно столично заведение
Коментари Харесай

Търсиш си правата? Викат те в ГДБОП...

Михаела Петрова е работила като сервитьор в известно столично заведение и сега е в неплатен отпуск. Според нея заемите, за които се приказва в общественото пространство към момента не са стигнали до хората. Тя снима клип, в който приканва властта да изясни по какъв начин и по кое време хората ще могат да се възползват, а в случай че не го създадат Михаела ще излезе на митинг, като съблюдава всички противоепидемични ограничения. Това стана ясно в ефира на " Честно казано с Люба Кулезич " по ТВ Евроком.

По-късно на вратата ѝ звънят чиновници на ГДБОП, които ѝ връчват предизвестие, в което се обръщат към Михаела да не нарушава наредби и закони по отношение на разпространяването на COVID-19, както и да не прави хулигански прояви.

" Според тях фактът, че аз имам права и си ги диря, значи, че аз съм гамен. Аз отидох в ГДБОП в същия ден, където се наложи да подпиша един документ, в който ме предизвестяват, че в случай че аз, без позволение на прокурор по случай, който нямаше, разглася какво се е случило по време на визитата ми в ГДБОП, може да ме лишат от независимост до 5 години ", показа още Петрова.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР