Михаела Маринова все още не може да повярва какво точно

...
Михаела Маринова все още не може да повярва какво точно
Коментари Харесай

Първо в БЛИЦ! Михаела Маринова с трогателно слово след победата в "Капките"!

Михаела Маринова към момента не може да повярва какво тъкмо й се случи, а точно - победа в " Като две капки вода ". Красавицата показа няколко думи тъкмо 24 часа след успеха. Ето и тях: " Минаха съвсем 24 часа от финала на Като две капки вода, а още не мога да допускам какво се случи! Когато не я очакваш, успеха е в действителност доста сладка! Имах достойнството да бъда на сцената с неповторими експерти, всеки от които даде най-хубавото от себе си на публиката. За мен те бяха не конкуренция, а ентусиазъм. Деси, Люси, Ваня, Башо, Коце, Миро, София - благодаря и ви обичам!

Емоцията, която преживяхме всички, е несравнима и ще остави спомен в мен вечно! Точно в тези моменти на благополучие правя оценка още повече хората, които съм имала шанса да срещна по пътя си досега. Хората, които ми дават част от себе си, от опита си, имат вяра в мен и ме поддържат! На първо място това сте ВИЕ всички, които от самото начало ми показвахте, гласувайки за мен, че напъните ми си заслужават! Поклон пред най-страхотната аудитория на най-якото шоу!

За трети път имам удоволствието да работя с екипа на Magi Halvadjian - зареждащи, положителни и същински експерти! Благодаря на всеки един, който е съдействал с нещо за моето развиване, а точно - на фамилията ми и на обичания ми човек, на Stanislava Armoutlieva и екипа на Virginia Records, които постоянно са ме подкрепяли и в никакъв случай не са ме подвели в препоръките си, на Етиен - страховит възпитател, а към този момент и мой другар, на Милица, която ме зареждаше от самото начало с толкоз доста сила, на Doni, който повярва в мен през цялото време, на жестоките гримьори и на фризьорите от PHIBA, които всякога ми даваха опция да се усещам друга и да ми е уютно в непознатия облик, на всички останали от екипа, както и на експертите и на първо място хората, с които музиката ме е срещанала досега! И още веднъж - благодаря на всички вас от сърце! "


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР