Михаела Маринова продължава да е вярна на себе си и

...
Михаела Маринова продължава да е вярна на себе си и
Коментари Харесай

Михаела Маринова крие за гаджето, Дюлгеров я ревнува

Михаела Маринова продължава да е вярна на себе си и да пази в загадка персоналния си живот, до момента в който половинката й–футболистът от „ ЦСКА–София” Александър Дюлгеров не стопира да обявява връзките им.
От няколко месеца двамата са дружно, само че явно са на разнообразни честоти. Докато Х-факторката пази в загадка персоналния си живот, той не стопира да декларира претенциите си към нея, афиширайки връзката им в обществените мрежи.Основната причина за това е, че спортистът на лагер с тима си в Австрия, а Мишето–на турне в България. И Дюлгеров с съображение се тормози, че почитатели и ухажори ще я затрупват с внимание, до момента в който той отсъства.

„ Сашо не може да е непрекъснато с Мишето и това го нервира. В същото време тя е заобиколена от мъже и фенове, които по всевъзможен метод се пробват да завоюват вниманието й.
Михаела му се изяснява, че няма защо да се тревожи, само че той мъчно има вяра на тези думи”, разкриват близки на певицата пред „ България днес”.

Дюлгерон се пробва по всякакъв начин да разгласи Михаела за заета, като споделя фотоси в обществените мрежи на тях двамата. Маринова от своя страна е споделила единствено един кадър, на който освен това са в тил и никой от тях не се вижда с лицето си.
Певицата не разяснява и в изявленията връзките им, заобикаляйки да приказва за него. А това още повече нервира футболистът, който очевидно не може да се помири с нежеланието й да го признае за свое публично гадже.

Връзката им стартира доста спонтанно–запознават се в дискотека и футболистът постоянно стартира да върви с нея по участия. Маринова обаче не се престрашава да вика за него на стадионите, по тази причина гледа мачовете му вкъщи.

С приключването на шампионата двамата ще имат повече време един за различен и евентуално ревността на спортиста ще се уталожи. Дълго време Маринова бе в прегръдките на сътрудника си Иво, с който даже записа клип, с цел да покаже на всички любовта си. Между двамата обаче настъпи разкол и без доста звук те се разделиха.

Появи се информация, че никой от тях няма да атакува някогашния си, тъй като са подписали декларация за правилно държание. Наскоро бе пуснат слух, че Михаела и Иво са още веднъж дружно, само че тя ясно сподели, че сърцето й принадлежи напълно на спортиста.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР