Михаела Маринова представи Очи в очи в началото на лятото.

...
Михаела Маринова представи Очи в очи в началото на лятото.
Коментари Харесай

Михаела Маринова Проговори За Новия Си

Михаела Маринова показа „ Очи в очи ” при започване на лятото. Сингълът се одобри извънредно добре от нейните почитатели, само че породи спекулации, че е написана във връзка раздялата с гаджето й – сътрудника й Иво.

„ Последната ми ария не е ориентирана към съответен човек в живота ми. Темата е общочовешка, обгръща цялата палитра от страсти, които всеки човек в своя живот и всекидневие изпитва “ – декларира тя пред „ Шоу “.

Наскоро стана ясно, че певицата и футболистът Александър Дюлгеров от ЦСКА са двойка. Самият той удостовери новината, откакто поздрави половинката си за новата ѝ ария. Той разгласява песента в персоналния си профил във Фейсбук и не скри любовта си. „ Стил и великолепие в едно – моята Михаела! Жесток план, триумф “, написа Дюлгеров, добави и сърце.

За това по какъв начин са се срещнали със настоящия й другар звездата на Вирджиния Рекърдс споделя: „ С приятеля ми се запознахме инцидентно около близки познати. Мина време и нещата се случиха естествено. Любовта от пръв взор е сладка, значимото е да се задържи до края “.

Няма предубеждения за спортистите, поради славата им на женкари и прибавя: „ Не слугувам на сходен вид стереотипни облици. Докосне ли някой душата ми, покаже ли същността си, добре пристигнал е в живота ми. Нямам предубеждения, не мога да дефинира даден човек, преди даже да го познавам “.

Не мисли за съществено обвързване, брак и деца. „ В момента съм на подобен стадий от живота си, в който съм по-съсредоточена върху кариерата си, т.е. музика и единствено музика. Щастлива съм в персонален проект и всичко останало – с времето си “ – декларира певицата.

Михаела Маринова не крие, че се изправя очи в очи с проблемите. „ Не на вятъра съм избрала обръщение на текста като това. Никога няма да си разреша да изпея нещо, което не мисля в действителност. Готова съм да приема истината в очите, да застана “очи в очи ” с най-големия си зложелател или най-голямата компликация, която животът ще ми сервира. Така се става същински войник “ – изяснява тя.

Твърди, че не има вяра в суеверия и не се вълнува от такива тематики. „ Смятам, че колкото по-малко се вълнува човек от сходни неща, толкоз по-голям е шансът да се абстрахира и да не се вълнува от сходни неща, и шансът „ злите очи “ да го застигнат е най-малък “ – акцентира тя.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР