Михаела Филева ще се присъедини към звездния състав от треньори

...
Михаела Филева ще се присъедини към звездния състав от треньори
Коментари Харесай

Михаела Филева става треньор в новия сезон на „Гласът на България“


Михаела Филева ще се причисли към звездния състав от треньори в шестото издание на „ Гласът на България ” напролет на 2019 година Двайсет и седемгодишната певица ще седне на един от емблематичните червени столове, в търсене на най-хубавия глас на България, паралелно до Владимир Ампов – Графа, Иван Лечев и Камелия.

„ Познавам Михаела като музикант и имам вяра, че нейната персонална история и силата, която излъчва, ще вдъхновят младите гениите да покажат най-хубавото от себе си на сцената на „ Гласът на България “ и ще им помогне да повярват в фантазиите си. Вярвам, че има с какво да изненада и нас, треньорите “, разяснява носителят на треньорската корона от последните два сезона Иван Лечев.

Награждаваната четири пъти за „ БГ изпълнителка на годината “ Михаела Филева показа вълнението си за новата роля. „ Впускам се в това предизвикателство с голяма страст и ще се опитам да бъда оптимално потребна за гениите. Не беше толкоз от дълго време времето, в което бях „ от другата страна ", и знам тъкмо какво е чувството, какви са терзанията, несигурностите и страстите на участниците. Знам и по какъв начин могат да бъдат преодолени “, добави Филева, която е определяна като една от най-позитивните персони на музикалната сцена у нас, следвана от стотици хиляди почитатели в обществените мрежи и с милиони гледания в YouTube.

Водещи на новия сезон на „ Гласът на България “ ще са  Pavell и Venci Venc’. Промени в регламента и нови детайли във всеки един стадий от шоуто ще трансфорат конкуренцията за премията от 50 000 лв. и купата „ Глас на България “ 2019 още по-оспорвана, и ще държат артистите и треньорите в напрежение до самия край. 

Над 3500 артисти от разнообразни краища на света се явиха на предварителните кастинги за шести сезон, като най-хубавите 100 от тях ще бъдат чути от треньорите на „ кастингите на мрачно “.
 

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР