Михаела Филева ще представи концертната си програма на турне в

...
Михаела Филева ще представи концертната си програма на турне в
Коментари Харесай

Михаела Филева за Varna24.bg: Вълнението за концерта ми във Варна е голямо!

 Михаела Филева ще показа концертната си стратегия на турне в Пловдив (19 септември), Благоевград (17 октомври), Велико Търново (23 октомври) и Варна (24 октомври). Първата концертна дата на Михаела е в Пловдив. На 19 септември феновете й ще я срещнат в Летния спектакъл в града под тепетата, дружно с бенда й, беквокалистките от трио Тринити и танцьорите от RIO Crew.

Феновете на харизматичната изпълнителка са в очакване на концертните събития, тъй като там Михаела ще показа обичаните им шлагери, ще танцува дружно с RIO Crew, а в акустичната част ще показа с тях страстта от осъществяването на най-чувствените й песни. Музикален шеф на шоуто е Борислав Бояджиев – Борче, който дружно с музикантите Красимир Тодоров, Васил Вутев, Васил Крумов и Александър Обретенов са подготвили запаметяващи се и въздействащи аранжименти за концерта.

Билетите за турнето на Михаела Филева към този момент са в продажба на цени от 15 до 30 лева Налични са в мрежата на Ивентим и билетните центрове по градовете.

А ето какво показа Михаела особено за нашата медия!

- На 19 септември от Пловдив стартира първото ти независимо турне – какво да чакаме?

- Усещането за публиката и актьора при такива срещи, не се разказва по разумен метод. Това е обединение на усеща, страсти и прекарвания. Част от турнето с изключение на целия екип на Монте са и всички танцьори, музиканти, беквокалисти, озвучители, гримьори, коафьор. Вълнението на всички ни е огромно, тъй като към този момент един път преживяхме магията на това шоу в зала 1 на НДК.

- Разкажи ни за хората, на които се доверяваш в музиката и на сцената?

- Явно съм късметлийка, тъй като от 8 години работя  с еднакъв екип – този на музикалната ми компания Монте Мюзик. Още от ден първи с Магдалена Сотирова-Иванова, Йоана Иванова, Веселин Ценов - Algoriddim и най-после, само че не и по-важност Графа, си пазим гърбовете, имаме си цялостно доверие и вървим напред дружно. С годините екипът се разшири. Истината е, че всички са машини и съм извънредно щастлива, че споделям креативния си път с тях.

- Чие мнение е най-важно за теб и кой е твоят коректив?

- Научила съм се да се вслушвам в мнението на хората, на които държа, както и в мнението на престижи. В отворена обществена среда проучвам и преценям до какъв брой казаното или написаното по мой адрес е доброжелателно, има ли истина  в него, дали има потребност да трансформира нещо и по какъв начин. Уча се да преборвам егото си и да вадя от рецензията единствено градивното. За главен коректив използвам собственото си сериозно мислене. (смее се)

- Как се основават шлагери? Ти очевидно владееш формулата.

- Истината е, че само публиката може да реши дали някоя ария ще бъде шлагер или не, без значение какъв брой добре, ти като създател, мислиш, че си схванал правилото за писане на мелодии и текстове, които хората да заобичат. С екипа ми непрестанно се стремим да сътворяваме добра музика, като задачата не е песента безусловно да е шлагер. Търсим звученето, което има капацитета да остане във времето и публиката, на концерти като този в Пловдив,  да го пее и претърпява.

- Изглеждаш толкоз щастлива, усмихната, положителна – такава ли си постоянно?

- Иска ми се, само че несъмнено имам своите сложни моменти. Не обичам да приказвам за тях, нито да занимавам някого със себе си в такива случаи. Винаги намирам способи, с цел да вземам решение проблемите си сама и бързо, без ненужно драматизиране. Щастието е въпрос на повсеместен светоглед и съм се научила, че единствено от мен зависи да се усещам мощна и щастлива.

- Какво може да те извади от обувките?

Ненавиждам лицемерието и подмолните игри. Имам доста мощно възприятие за правдивост и неналичието на такава, може да ме извади от равновесие. Много отдадена и лоялна съм към хората, на които държа, което ме прави сензитивна към измяната, мъчно го претърпявам.

- Как наподобява нормално един твой ден и какво те държи в кондиция?

- Последните месеци дните ми не си наподобяват един с различен. Не се окайвам, животът ми е динамичен. Стремя се обаче постоянно да съм във форма, спортувам, постаравам се да се храня здравословно и уравновесени, отстранявам време за усъвършенстването ми като актьор - не преставам да се виждам с възпитател, който ми оказва помощ да подкрепям и развъртвам гласа си, да отивам на танци, всеки ден се изучавам по какъв начин да съм по-добър и логичен човек.

- От какво си подготвена да се лишиш и без какво не можеш?

- Не мога без любовта и споделеното време с хората, които обичам, не мога без книги, пътувания и без музиката. Лесно се отхвърлям от сън в интерес на тези неща.

- Вярно ли е, че публиката във всеки град е друга?

- Има нещо такова. В взаимозависимост от това какъв брой развита концертна просвета има в съответния град, хората реагират друго.

- Какви са пловдивската, варненската, благоевградската?

- Приличат си по топлия банкет, само че във всеки град реагират по друг метод на разнообразни песни да вземем за пример. Благодарна съм постоянно когато против мен стоят  позитивно настроени, усмихнати хора, които просто желаят да претърпяват музиката. В това е магията. А след края на всеки концерт, до момента в който разпределям подписи, обичам да обменяме усещания и да ми описват какво най-вече им е харесало.

- Кой е най-якият или пък покъртителен миг на сцената до момента за теб?

- Категорично най-силната изпитана страст на сцена до в този момент за мен е концертът ми в НДК. Той продължи близо два часа, а след него имах чувството, че всичко се е случило за момент. Месеци наред подготовка и подготовки, с цел да може да споделим с публиката този толкоз специфичен миг.

- Как провокираш себе си, с цел да вървиш напред?

- Това е в природата ми. Едно от нещата, които ме вършат щастлива и задоволена, е стремежът ми да се развъртвам, да ходя напред и да си слагам нови цели.

- С какво са свързани фантазиите и стремежите ти като актьор след изцяло разпродадената зала 1 на НДК – събитие, което дълго ще се помни?

- Надявам се, че първата разпродадена зала е единствено началото. Висока летва, която занапред би трябвало да надскоча. Мечтая турнето, в чието навечерие сме - също да е толкоз сполучливо. Целият ми екип потегля дружно с мен, с цел да доближи шоуто до повече хора от разнообразни градове. Светът се глобализира и имам вяра, че напълно скоро националните граници няма да са бариера за музиката на българските артисти  и тя ще доближава до хората в целия свят. Трябва да призная, че напоследък за първи път се възнамерявам, че бих желала да съм част от този " Нова страница ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР