Михаела Филева се реши на революционна стъпка и се пусна

...
Михаела Филева се реши на революционна стъпка и се пусна
Коментари Харесай

Ето я! Михаела Филева гола за първи път

Михаела Филева се реши на революционна стъпка и се пусна за първи път гола в инстаграм, видя Hotnews.bg. Снимката провокира екстаз в нейните почитатели, които се надпреварваха да я хвалят за смелостта и хубостта, която демонстрира. Менторката в „ Гласът на България” е доста дискретна в персоналния си живот и рядко открехва вратата към него. Тя дълго кри гаджето си и не приказва доста за фамилията си, по тази причина решението й да се пусне гола провокира лавина от мнения какво я е предиздвикало да го направи.

Hotnews.bg напомня, че преди дни изпълнителката преди броени дни стана на 29 години и най-накрая напусна дома си в София, от който съвсем не бе излизала от 13 март. Дали свободата й е дала крила или Филева просто е решила да пофлиртува с почитателите, остава мистерия. Преди дни тя стартира ново предизвикателство в обществените мрежи – сплети се на плитка, разплети косата си и показа фотография с #AfterBraidsHairChallenge. Самата тя сподели по какъв начин наподобява косата й, откакто е била сплетена известно време.

Певицата има много дълга коса, чийто размер след плитките укротяваше с черна лента. Михаела прикани и свои почитатели да се включат, като им даде обещание, че ще показа техните фотоси в сторитата си. А от своя страна, провокира да споделят фотография по какъв начин наподобяват, откакто са били вързали косите си на плитка, Прея, Дивна и други свои другари и сътрудници.

фотография:инстаграм михаела филева
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР