Михаела Филева се е стопила до критичните 47 кила в

...
Михаела Филева се е стопила до критичните 47 кила в
Коментари Харесай

Коварна болест застигна Михаела Филева

Михаела Филева се е стопила до сериозните 47 кила в борба с анорексията. За растежа на певицата от 175 см тежестта ѝ е съвсем съдбовно. Хубавицата от няколко месеца е кожа и кости и макар че наподобява на съчка, не серпантина да пази диети и да счита, че е закръглена, твърди „ Таблоид “.

Брюнетката прикрива „ дебелото “ с необятни панталони и гащеризони. Откакто се раздели с рапъра Павел Николов и се залюби с чаровния диригент Максим Ешкенази, певицата напълно е отслабнала, приказват в музикалната колегия.

Михаела карала по през целия ден на фрешове, плодове и понякога салата. В началото на кариерата си 27-годишната болярка споделяше, че се поддържа само с танци. Тогава обаче имаше доста по-апетитни форми от през днешния ден. Сега е безусловно плоска както начело, по този начин и откъм гърба. Въпреки, че е красива, коментиращите означават, че няма нищо женствено във фигурата ѝ сега.

Филева свалила близо пет кг единствено в последните месеци от терзания, че е дебела и новата ѝ половинка няма да я харесва. Други разясняват, че отслабнала от нерви, поради това, че се е захванала с женен мъж с дете.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР