Михаела Филева представи новия си сингъл “Изгубени в Рая, който

...
Михаела Филева представи новия си сингъл “Изгубени в Рая, който
Коментари Харесай

Михаела Филева продължава турнето си във Варна с нов хит

 Михаела Филева показа новия си сингъл “Изгубени в Рая ", който излезе в формалните канали на Монте Мюзик на 8 октомври. Песента е част от втория независим албум на певицата – “Нова страница ". Видеото е снимано на екзотични местоположения на о. Лимнос, Гърция, където Михаела влиза в облика на изкусителна богиня на острова.

“Изгубени в парадайса " е по музика и текст на Павел Николов - Pavell и самата Михаела. Сингъл версията е с нов аранжимент основан от Павел Николов - Pavell, Веселин Ценов и Константин Ангелов.

Идеята и реализацията на видеото на “Изгубени в парадайса " са дело на Бойко Щонов, с който Михаела Филева работи и по други свои планове. Бурните морски талази са в синхрон с страстите, които носи песента. Специалното присъединяване на артистът Мартин Медникаров, който дойде от Лондон за фотосите, придава още повече мистика на клипа.

Последните вести към Михаела са свързани с първото й независимо турне, което започва със запаметяващ се концерт в Пловдив. Феновете от още 3 града ще имат опцията да гледат концертното шоу на надарената певица, бенда, танцьорите и беквокалистките от Тринити - 17-ти октомври – Благоевград, 23-ти октомври – Велико Търново и Варна – 24 -ти октомври. 

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР