Михаела Филева подари на своите фенове красива аудио-визуална наслада с

...
Михаела Филева подари на своите фенове красива аудио-визуална наслада с
Коментари Харесай

Михаела Филева подари на феновете Цяла нощ

Михаела Филева подари на своите почитатели красива аудио-визуална приятност с клипа към песента "Цяла нощ ". Поп изпълнителката показа най-новото си видео, открояващо се със зашеметяващи резултати и чувствена хореография. В него певицата се потапя в море от светлини и впечатляващ 3D мапинг дружно със своя личен холограмен облик.
Парчето може да бъде намерено под номер 1 във втория независим албум на младата звезда "Нова страница ", който излезе тази пролет. Музиката е на Боян Христов, Веселин Ценов- Algoriddim и Владимир Ампов-Графа по текст на Илия Григоров, Михаела Филева и Мила Стоянова.
Впечатляващото видео е снимано от режисьора Любомир Печев в един от най-новите интериори на филмовото студио - офиса на "Boyana Events ", с присъединяване на експерти в региона на свeтлинното инженерство и триизмерния мапинг. Клипът към този момент може да бъде забелязан в формалния канал на "Монте мюзик " в YouTube, като за по-малко от час след премиерата притегли стотици позитивни мнения от почитатели.

https://goo.gl/zymXus

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР