Михаел Шумахер ще бъде преместен от имота си в Швейцария

...
Михаел Шумахер ще бъде преместен от имота си в Швейцария
Коментари Харесай

Гореща новина за Михаел Шумахер! Жена му извади 30 милиона евро за...

Михаел Шумахер ще бъде изместен от парцела си в Швейцария в такъв в Майорка, осведоми illustre.ch. Според изданието брачната половинка на Шуми – Корина, неотдавна е купила на испанския остров имение за 30 милиона евро, заяви Блиц.

Малкият фамилен парадайс, който е задоволително далечен от останалите къщи в региона, има сериозна защита. Това не е непознато събитие за съседите на парцела, защото досега палатът е бил благосъстоятелност на боса на Реал (Мадрид) – Флорентино Перес.

Както е известно, към този момент пет години няма никакви вести за положението на Михаел Шумахер, който претърпя няколко интервенции на главата след ужасяващо рухване до момента в който караше ски във френския курорт Мирабел. На 3 януари Шуми ще отпразнува своя 50-и рожден ден.

„ Официално мога да потвърдя, че Михаел Шумахер ще стане гражданин на нашата общественост. Вече всичко е готово за идването му “, разкри Катя Роуарч – кметът на курорта Андрач на остров Майорка.

Островната полиция също е известена за идването на известния немец и фамилията му. За момента няма изясненост дали това ще бъде непрекъснат дом за Шумахер или престоят му на Балеарските острови ще бъде краткотраен.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР