Михаел Шумахер се наслаждава, гледайки Формула 1 по телевизията и

...
Михаел Шумахер се наслаждава, гледайки Формула 1 по телевизията и
Коментари Харесай

Близък до Шумахер: Гледахме Формула 1 заедно, възстановява се отлично

Михаел Шумахер се любува, гледайки " Формула 1 " по малкия екран и се възвръща чудесно. Това разкри президента на Международната федерация по автомобилизъм(ФИА) и непосредствен другар на водача Жан Тод, съобщи " Дейли мейл ".

Той зарадва почитателите с оскъдната информация по време на изявление за радио " Монте Карло ".

Тод разкри, че възобновяване на звездата на " Формула 1 " напредва извънредно бързо. Двамата са гледали надпревари по малкия екран дружно.

" Винаги внимавам с сходни изказвания, само че е истина. С Шумахер гледахме дружно надпреварата в дома му в Швейцария. Михаел е в най-хубавите ръце, грижат се чудесно за него в дома му ", споделя Тод.

" Въпреки, че не е същият, Михаел не стопира да се бори, както и фамилията му ", прибавя той.

През 2013 година 7-кратният международен първенец претърпя грубо рухване върху прикрит под снега камък и това докара до съществени черепно-мозъчни контузии. Той беше незабавно опериран в локална болница, а от този момент до момента фамилията му доста ограничи потока на информация към общественото пространство. От известно време Шумахер се възвръща в своя дом край Женевското езеро, където доста малко хора като Тод получават опция персонално да се виждат с 50-годишния някогашен водач. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР