Михаел Шумахер гледа състезания от Формула 1 по телевизията и

...
Михаел Шумахер гледа състезания от Формула 1 по телевизията и
Коментари Харесай

Жан Тод: Шумахер гледа Формула 1 по телевизията

Михаел Шумахер гледа надпревари от Формула 1 по малкия екран и продължава да се бори, с цел да се възвърне. Това разкрива някогашният му началник във " Ферари " Жан Тод.

По думите на Тод положението на именития водач се усъвършенства. Германецът лекува тежка мозъчна контузия, която получи при случай със ски във френските Алпи през декември 2013 година.
Мик Шумахер зад кормилото на шампионския болид на татко си На "Хокенхайм " през 2004 година Михаел Шумахер подпечата последната си международна купа
" Михаел има напредък във възобновяване си. Винаги съм деликатен с сходни изказвания, само че този път има истина в тях. Гледахме последното съревнование от Формула 1 дружно с Михаел Шумахер в дома му в Швейцария. Той е в надеждни ръце, за него се грижат доста добре. Михаел не се е предал и продължава да се бори ", разяснява шефът на Международната Автомобилна Асоциация (ФИА).

Снимка: Getty Images

Двамата са доста близки от интервала, в който Тод беше изпълнителен шеф на " Ферари ", а Шумахер се състезаваше за " Скудерията ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР