Михаел Шумахер е напуснал парижката болница Жорж Пампиду. Там му

...
Михаел Шумахер е напуснал парижката болница Жорж Пампиду. Там му
Коментари Харесай

Шумахер пристигнал във френската болница като на филм

Михаел Шумахер е напуснал парижката болница " Жорж Пампиду ". Там му беше приложена революционна терапия от световноизвестния сърдечен хирург Филип Менаше, заяви пред bTV журналистът на " Паризиен " Ронан Фулгоас. Той е бил очевидец на приемането на немската легенда в болничното заведение.

" В редакцията на " Паризиен " знаехме, че Шумахер би трябвало да дойде в тази болница " Жорж Пампиду " на 9 септември. Не знаехме, несъмнено, нито в какъв брой часа, нито по какъв начин ще бъде докаран. Знаехме обаче, че светилото Филип Менаше, който практикува в тази болница, го чака. Това ни беше тестваната информация ", сподели Фулгоас.

" Моите сътрудници от редакцията бяха съумели да схванат, че Шумахер два пъти е обитавал в парижката болница през предходната пролет. И двата пъти е идвал с хеликоптер, който кацал в южно парижко предградие, единствено на няколко минути от болничното заведение. В понеделник бяхме мобилизирали доста публицисти към пистата за кацане, само че там нищо не се случи. Аз бях уверен в моите източници на информация и знаех, че Шумахер ще дойде в някакъв миг. Точно в 15:40 часа в понеделник от мястото, на което се намирах в болничното заведение, видях оживление. Не знаех какво тъкмо се случваше, само че си споделих, че евентуално е обвързвано с Шумахер, и тъкмо в този миг видях да качват една доста особена болнична количка на първия етаж'', споделя Фулгоас.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР