Миграцията не е човешко право и хората нямат фундаменталното право

...
Миграцията не е човешко право и хората нямат фундаменталното право
Коментари Харесай

Миграцията не е човешко право, заяви унгарският външен

Миграцията не е човешко право и хората нямат фундаменталното право да пресичат границите незаконн о или да избират случайно страната, в която да се заселят. Това съобщи външният министър на Унгария Петер Сиярто пред публицисти по време на визитата си в Люксембург за срещата във формат „ Европейски съюз – Източно партньорство “.

Сиярто удостовери и безапелационното решение на страната си да не приема Пакта за бежанците на Организация на обединените нации.
 
" Миграционните правила на Организация на обединените нации за миграцията не могат да бъдат признати, защото са опасност за света и опонират на европейските ползи ", уточни унгарският министър на външните работи. По думите му и други страни ще се причислят към позицията на Унгария до края на годината.
 

„ Обръщам внимание на това, че когато Европейският съюз взема решения във връзка с миграцията – какви са уговорките му, какви стъпки би трябвало да се подхващат, постоянно би трябвало да се съобрази в интернационалното право. А интернационалното право разяснява, че миграцията не човешко право. “
 
-->

По време на срещата в Люксембург унгарският външен министър прикани Европейския съюз да спре финансирането за неправителствени организации, които подкопават суверенитета на прилежащи страни като Египет и Израел и ли за страни, които генерират противозаконната миграция. Според информация на Юроактив, Петер Сиярто е сложил въпроса за контрола върху организациите, които получават европейско финансиране.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР