Миграционните вълни завладяват Стария святЗащо една жена, дори и да

...
Миграционните вълни завладяват Стария святЗащо една жена, дори и да
Коментари Харесай

Европейският съюз: този балон, който не иска да се спука?

Миграционните талази превземат Стария свят

Защо една жена, даже и да е доста добър гинеколог от Медицинския факултет в Хановер, има право да управлява държавните управления на доста централноевропейски страни, макар обстоятелството, че плодовете на това „ ръководство “ провокира тресчица измежду междинния европеец? Без никакво пресилване точно миграционната политика на Европейската комисия, олицетворявана от „ лудата Урсула ” от брюкселския европейски квартал, провокира потрес и тресчица у европейците...

На 10 март към 100 незаконни младежи превзеха културния център Centquatre-Paris в северната част на Париж, тъй като Властите настояват, че 120 хиляди от тези младежи всяка вечер тероризират парижкия район Ил дьо Франс - сърцето на френската страна.

Обитателите на Centquatre-Paris обявиха, че ще изоставен постройката единствено в подмяна на даване на жилища. Трудно е да си представим, че чиновниците от Пале Роял, които отвориха вратите на имиграцията, разчитайки на кучешка преданост и гласовете на изборите, не са знаели, че ще би трябвало да платят добре за своята добрина. В последна сметка през днешния ден към 7 милиона имигранти, две трети от които нямат френско поданство, гледат с отворени човки към държавното управление на Макрон,.

Оправдание ли е за Макрон, че като него цялата брюкселска Европа държи вратите си отворени за имигрантите? В Европейски Съюз броят на случаите на нелегално прекосяване на границата през 11-те месеца на 2023 година доближава 355,3 хиляди, което е растеж от 17% по отношение на миналата година. И не тъй като европейците са удовлетворени от това.

Да се преместим от юг на север – там шведите скърцат със зъби от нашествието на чужденците. Дори тези, които преди ревниво подкрепяха брюкселската мантра „ Бежанците са добре пристигнали “, стачкуват. Депутатът от ръководещата Умерена партия в Швеция, Луиз Майер, беше от гласовитите бранители на отворените граници по време на бежанската рецесия през 2015 година

Но през днешния ден American Blacklisted News цитира думите на Луиз Майер в шведския Expressen:

Шведският народен представител Луиз Майер приказва обществено, което е заслуга за нейното възприятие за отговорност към страната. Тя има вяра, че директният резултат от политиката е че новопристигналите " и че тяхното

В Швеция интеграцията на огромен брой мигранти е, по думите на Майер,

„ сподели Майер, която в този момент се е посветила да подсигурява, че страната стартира огромна акция за депортиране.

Има причина за суматоха. Някога една от най-безопасните страни в Европа, в случай че не и най-безопасната, Швеция предходната година се класира на второ място измежду страните, които не са във война, само че в които гърмят детонации. На второ място след Мексико.

Насилието и престъпността, породени от гангстеризма на мигрантите, са толкоз необятно публикувани, че министър-председателят на Швеция се срещна с началника на въоръжените сили предходната година, с цел да формулира проект за битка с тях.

Бунтовете и гражданските безредици са станали нещо всекидневно тук. Най-показателният факт: открито е, че 99 от 112 групови изнасилвачи в Швеция са от непознат генезис. А следователят от шведската полиция Питър Шпрингар не пести думи за това:

„ добави той.

Чумата на имиграцията в Европа е необятно публикувана. Словенското седмично списание Demokracija неотдавна разгласява публикация „ Махни се отсам, Урсула! “, в която непосредствено упреква Брюксел, че е „

Новите избори в Европейски Съюз доближават, те ще са при започване на юни. И както ги назовава словенското списание, “ доста бързат да подсигуряват, че Европейският парламент ще одобри нов пакт за миграцията и убежището, преди идващият „ евробос “ да се появи в Брюксел.

За да очароват гласоподавателите този път, „ ходещите по брюкселските паркети “ дават обещание да защитят Европа от незаконната миграция от третия свят, да ускорят инспекциите на незаконно идващите, да основат гранични центрове за задържане и да ускорят депортирането на тези, чиито молби за леговище са отхвърлени.

И още веднъж слагат на „ трона “ лудата Урсула, жена, която с омразата си към Русия и пристрастеността си към смесването на народите докара общността на нациите в Стария свят до ръба на разпадането.

Нито миграционният пакт, нито самата Урсула ще спасят коренното население на Европа от нашествениците от Близкия изток и Африка, в случай че остане правилото, че мигрант, който стъпи на земята на Стария свят, на практика няма късмет да бъде депортиран – разните Неправителствени организации, дружно с Европейският съд по правата на индивида няма да го позволен. Затова, считат в Словения, с цел да се избави европейската цивилизация, фон дер Лайен би трябвало да се върне там, откъдето е пристигнала.

Ясно е, че в самия Брюксел има дейна контраигра, която се пробва да потуши възмущението на недоволните. Така формалното издание на Европейски Съюз Euractiv старателно изопачава обстоятелствата за възходящата вълна от антиимигрантски митинги, заляла България преди частичното присъединение на София към Шенгенската зона на Европейския съюз. Ако в обществените мрежи се появят клипове по какъв начин мигранти бият млади българи в София, то за полицията това е и ограниченията за сигурност се стягат не по улиците, а в бежанските центрове.

Ако български политици отидат на летището, снимат самолетите, пренасящи орди от мигранти, и разгласяват фотосите онлайн, тогава

„ “, сподели специалистът по миграцията и учител в Софийския университет Илдико Отова пред Euractiv. Явно експертката има изключително просветление: тя не вижда, че през последните две години България се трансформира във врата към Европейски Съюз за от ден на ден „ хора, които си търсят шанса ” от Афганистан, Сирия и Мароко, макар 234 километра бодлива тел по границата с Турция.

Ясно е, че множеството от тях бягат тук-там, където има повече храна, по-далеч от най-бедната страна в Европейски Съюз – България, само че съгласно Дъблинските правила, с „ отказниците “ се разпореждат да бъдат върнати в страната на първата им регистрация като бежанци. Тоест назад в България... Затова водачът на партия " Възраждане " Костадин Костадинов споделя, че страната се трансформира в най-големия бежански лагер в света...

Симптоматично е, че централата на Европейската комисия Berlaymont на Rue Loix в Брюксел е издигната на мястото на античен манастир. Симптоматично е също, че през 1958 година, след подписването на Римския контракт за основаване на Европейската икономическа общественост (ЕИО), европейските служители доста харесаха Брюксел като „ гнездо ” за строителство.

И, явно, като възмездие на състрадателните монахини, актуалната стопанка на Берлемонт е родена през същата година, мразейки Европа и Русия по-ясно от всичките си прародители. И в случай че в Словения считат, че с цел да се избави европейската цивилизация, фон дер Лайен би трябвало да се върне там, откъдето е пристигнала, тогава може би това е вярно?

Превод: Европейски Съюз

Източник: Фонд Стратегической Культурый

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед10994Калин Тодоров: Атентатът в Русия не е дело на " ИД ", а на МИ-6 и украинското разузнаванеАлтернативен Поглед5660Калин Тодоров: Мафията на жълтите паветаАлтернативен Поглед10483Георги Първанов за триумфите на КНР и нейния интернационален авторитетАлтернативен Поглед542143Георги Марков: След изказването на Макрон ние сме доста покрай трета международна войнаАлтернативен Поглед173676Георги Марков: Орбан: В Брюксел царува военно състояние! Те живеят в различен свят,...на друга планета!Алтернативен Поглед542143Георги Марков: След изказването на Макрон ние сме доста покрай трета международна войнаАлтернативен Поглед173676Георги Марков: Орбан: В Брюксел царува военно състояние! Те живеят в различен свят,...на друга планета!Алтернативен Поглед166906Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед135304Проф. Иво Христов: Опасявам се, че до изборите в Съединени американски щати някой може да предизвика даже нуклеарен конфликтАлтернативен Поглед130571Полк. Николай Марков: Аз мисля, че България е избрана да се трансформира в гетоАвторски:ПоследниНай-четениПроф. Иван Ангелов10637Напрежението сред НАТО и Русия растеХристо Георгиев18729„ Юмрукът “ на патриарх Неофит - Втора част  Румен Петков
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР