Мигрантският натиск ни свари неподготвени – теоретически, практически и логистично“.

...
Мигрантският натиск ни свари неподготвени – теоретически, практически и логистично“.
Коментари Харесай

Ген. Васил Василев: Мигрантският натиск ни свари неподготвени


„ Мигрантският напън ни свари неподготвени – теоретически, на практика и логистично “. Това сподели в изявление за предаването „ 120 минути “ ген. Васил Василев, някогашен шеф на Националната полиция във връзка нещастието на границата с Турция – на граничен служител на реда.

По думите на ген. Василев охраняващите границата ни би трябвало да са готови с добра екипировка и даже с пакети за оказване на първа помощ.

„ Те не са готови и за друго – те не знаят по какъв начин да реагират, в случай че против тях изскочи огромно диво животно, което се случва в гората с хората… една с дребното си мече, която е плашлива поради дребното мече и към служители на реда. Другият репортаж ще бъде за изяден служител на реда “, разяснява някогашният шеф на Националната полиция.

Друг проблем съгласно него е демократичния метод към в нашата страна. Но това по думите се дължи другата покруса с служители на реда – тези от Бургас, които бяха ударени и убити от рейс с мигранти.

„ България сега води война на два фронта. Единният фронт е на пътищата – там се избиват хора. Втория фронт е там на границата “, сподели още ген. Василев.

Гледайте цялото изявление във видеото!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР