Мигрантските центрове по границата на САЩ са препълнени с капацитет

...
Мигрантските центрове по границата на САЩ са препълнени с капацитет
Коментари Харесай

Мигрантските центрове в Тексас и Аризона са претоварени с повече от 18 500 задържани

Мигрантските центрове по границата на Съединени американски щати са претъпкани с потенциал от 18 500 души в ареста на четири от най-пренаселените гранични пунктове в Тексас и Аризона.

През нощта още хиляди мигранти се изсипаха над границата, като събориха сектори от граничната преграда покрай Люквил, Аризона и прекосиха Рио Гранде, съгласно отчетите.

Центърът за обработка в бранша Дел Рио, Тексас – който включва Eagle Pass, актуалната точка на рецесията – има над 5200 мигранти в ареста, което го слага на 256 % от неговия потенциал, заяви NewsNation, цитирайки данни от Съединени американски щати. Митнически и граничен патрул.

Изненадващи изображения от лагера, направени от The Post, демонстрират стотици мигранти, скупчени в редици, разграничени с оранжеви бариери. Много от тях бяха увити в одеяла от фолио, издадени от управляващите, с цел да им оказват помощ да се стоплят против стихиите.

На други места в Тексас секторът на долината Рио Гранде има арестувани над 4800 мигранти, което го надвишава, а Ел Пасо има...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР