Мигрантски натиск по българската граница няма, извън единичните случаи. Но

...
Мигрантски натиск по българската граница няма, извън единичните случаи. Но
Коментари Харесай

Няма мигранти по границата ни с Турция

Мигрантски напън по българската граница няма, отвън единичните случаи. Но граничните служители на реда се оправят. 

Това съобщи вицепремиерът Томислав Дончев по Българска национална телевизия. Ако имаме потребност от подпомагане, ще се обърнем към сътрудниците от Европейска комисия за помощ, само че към този момент се оправяме, акцентира той. 

Рисковете от мигрантска вълна не са изчезнали, в Близкия Изток обстановката е комплицирана и динамична, сподели още Дончев, представен и от offnews.bg.

Няма нищо по-различно от предходните дни тази нощ, имахме два опита с доста дребни групи хора, прецизираха от Гранична полиция. Според тях това се дължи на диалозите на премиера Бойко Борисов с президента Ердоган и идната среща сред двамата в понеделник. 

Паниката за ковид може да донесе повече вреди за стопанската система. А и с изключение на за физическото здраве, би трябвало да се грижим и за психологичното здраве на нацията, разяснява вицепремиерът. Той акцентира, че са взети всички превантивни ограничения да се ограничи болестта. 

Пролетта идва, времето ще се затопли и коронавирусът ще изчезне, само че стопанските последствия ще останат. Паниката води до анулирани пътувания, провалени покупко-продажби, загуби, сподели още Томислав Дончев. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата Ако сте забрав
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР