Мигранти попречиха на полицията в Германия да извърши оглед на

...
Мигранти попречиха на полицията в Германия да извърши оглед на
Коментари Харесай

Мигранти нападнаха полицаи в германски мигрантски център

Мигранти попречиха на полицията в Германия да извърши оглед на място на престъпление в център за претенденти за леговище в южната част на страната. Там бе открит мъртвец на жена, а след опълчването от мигрантската общественост последва огромна полицейска интервенция.
Когато пристигнали на мястото служителите на реда съумели само да потвърдят гибелта на дамата, преди жителите на центъра да ги принудят да си тръгнат.
" Причината за случилото се към момента е незнайна и е предмет на полицейско следствие ", оповестиха органите на реда в южния немски град Регенсбург, написа dnes.bg.
Първоначално мигрантите посрещнали служителите на реда неприветливо и почнали да ги замерят с камъни. " Страстите измежду някои от жителите се разгорещиха дотам, че не беше допустимо тялото да бъде прибрано ", се споделя още в официалното съобщение.
Ситуацията се разиграла в център, в който биват настанявани претенденти за леговище, до момента в който чакат решение за статута си. Едва след към 3-часова профилирана интервенция служители на реда са съумели да прибере тялото на умрялата жена от постройката. Няма данни за потърпевши при мигрантския протест.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР