Мигове на естетическа наслада доставят на рибарите и не само

...
Мигове на естетическа наслада доставят на рибарите и не само
Коментари Харесай

Шаран Стоун, или как еротичен календар с голи мацки избива рибата

Мигове на естетическа приятност доставят на риболовците и освен серия календари с голи дами, позиращи с шарани.

Той е прелестен подарък за всички почитатели на такъмите и въдиците. Официалното заглавие на изданието е „The Carponizer Carp Calendar“ и то излиза постоянно от пет години насам. Дванайсетте му страници са изпъстрени със забележителни голи прелести, а в някои от месеците има даже и по две хубавици, леко прикрити с шаран.
 42-9  42-7  42-5  42-3
Целта на календара, съгласно основателите му, е да накара рибарските сърца да затуптят по-силно. А описанието в “Амазон ” е: “Дванайсет прелестни шарана концентрират вниманието върху 2017-а, съпроводени от не по-малко атрактивни дами! ”

Автор на фрагментите и абстрактен мотор зад необичайния план е фотографът Хендрик Пьолер от Германия. Изданието за идната 2018 година към този момент се продава с голям триумф в уеб страницата за електронна търговия Amazon с цена 18.95 евро. Пьолер е професионален търговец на съоръжение за лов на риба и по неговите думи решил да съчетае двете най-прекрасни неща на света – огромни риби и хубави девойки.
“Първоначално продажбите потеглиха единствено за Германия, само че след пет години към този момент имаме огромен международен пазар и доста почитатели – най-много в Съединени американски щати ”, сподели създателят и добави: “В Германия непроменяемо държим първото място по продажби измежду спортните календари. ”

В изданието за следващата година обичаният му кадър е за месец юни. “Винаги поставям фотографията, която одобрявам най-вече в месеца, в който съм се родил ”, разкрива Хендрик.

29-годишният Пьолер, който е родом от Ермстек, Северозападна Германия, показа, че заснимането на календара за 2018 година му лишило осем седмици. Процесът включвал първо хващане на огромни екземпляри шаран и следващо снимане на голи модели с хлъзгавите риби в ръце. За утешение на природозащитниците би трябвало да се каже, че двама помощници се грижели непрекъснато за рибите, с цел да се усещат добре и да не пострадат по време на фотосесията. След фотосите шараните били пуснати още веднъж на независимост.

РИБА И ЕРОТИКА

– Сега желая да ви покажа няколко мастилени петна, с цел да открия какво ви припомнят известни форми и цветове, сподели лекарят.
– Можете да си спестите труда, докторе. Всичко ми припомня за оная работа, отвърна Йосарян.
– Така ли? — извика майор Сандерсън с екстаз, като че ли не вярваше на ушите си. — Сега към този момент в действителност стигнахме до нещо. Имате ли от време на време хубави еротични сънища?
– Рибата, която сънувам, е сексуален сън.
– Не, желая да кажа, същински еротични сънища — сънища, в които грабвате някоя гола женска за врата и я щипете, и я удряте с юмруци в лицето, до момента в който я разкървавите, а след това се хвърляте върху нея и я изнасилвате, а по-късно избухвате в рев, тъй като я обичате и ненавиждате толкоз доста, че не знаете какво да вършиме. За такива еротични сънища обичам да приказвам. Имате ли от време на време такива еротични сънища?
Йосарян намерения малко с умен тип.
– Това е рибешки сън — реши той.
Майор Сандерсън се дръпна обратно, като че ли бе получил плесница.

Откъс от романа “Параграф 22 ” на Джоузеф Хелър
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР