Миглите са онова допълващо нещо, което прави очите още по-красиви.

...
Миглите са онова допълващо нещо, което прави очите още по-красиви.
Коментари Харесай

8 навика, с които навреждате на миглите си

Миглите са това допълващо нещо, което прави очите още по-красиви.

Дългите и гъсти мисли са фантазия за всяка жена. Неслучайно всяка реклама за серпантина продава точно тази идея  – невероятни и изящни мигли, които вършат погледът още по-впечатляващ. Има обаче няколко навика, причиняващи вреди на миглите. Дали вие самите нямате някой от тях?
Извивате миглите си прекомерно жестоко
Ако употребявате инструмент за извиване на мигли, не забравяйте, че би трябвало да бъдете доста деликатни с него. Прилагайте леко притискане в основата, средата и върха на миглите. Важно е да не прилагате прекомерно огромен напън, тъй като по този метод миглите се повреждат. Инвестирайте в първокласен артикул за извиване на мигли, постоянно ги извивайте, когато са изцяло сухи и задържайте единствено за няколко секунди във всяка зона.

Носите всекидневно водоустойчива серпантина
Водоустойчивата стопира е чудесна, само че единствено за избрани моменти. Тъй като тя е доста по-трудна за унищожаване, в случай че я употребявате всеки ден – това значи по-голямо триене на миглите и евентуално по-голям риск за тяхното увреждане.
Спите с грим
Това е същински бюти грях, който надали практикувате, само че въпреки всичко е значимо да се спомене. Спането с грим вреди освен на кожата, само че и на миглите. Тъй като те са по-твърди (заради нанесената спирала), притискането във възглавницата може да ги направи по-податливи на начупване.

 Добави изложение

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР