Миглена Узунова-Цекова работи в тази сфера от 20 годиниУправлението на

...
Миглена Узунова-Цекова работи в тази сфера от 20 годиниУправлението на
Коментари Харесай

Мениджър от А1 оглави HR асоциацията

Миглена Узунова-Цекова работи в тази сфера от 20 години

Управлението на човешките запаси и основаването на бранд на добър шеф е един от най-критичните фактори за триумф на фирмите в цифрова епоха, показа Миглена Узунова-Цекова (източник: A1)

Миглена Узунова-Цекова е новият ръководител на УС на Българска асоциация за ръководство на хора. Тя е старши шеф „ Човешки запаси “ в телекома А1 и ще работи за разпространение на положителните практики в HR специалността в днешната цифрова епоха, гласи формалното известие.

Миглена членува в общността на експертите по човешки запаси съвсем от основаването й, а от 2009 година е член на УС и на Комисията по Сертифициране към асоциацията. Тя работи в областта на човешките запаси от 20 години, като последните 12 управлява цялостната активност по ръководство на хора в А1.

Носител е на наградата „ HR управител на годината “ на Годишните награди на Българска асоциация за ръководство на хора за 2016 година По нейните думи, ръководството на човешките запаси и основаването на бранд на добър шеф е един от най-критичните фактори за триумф на фирмите в цифрова епоха.

„ Моята цел дружно с останалите членове на Управителния съвет е да покажем на бизнес водачите в България какъв брой значима е HR специалността и да разпространяваме всички най-хубави практики в нея, които ще оказват помощ на бизнеса да се цифровизира сполучливо “, разяснява новият ръководител на Асоциацията.
още по тематиката
Новият Управителен съвет ще работи и за възстановяване на взаимоотношението на Асоциацията с държавни институции, неправителствени и професионални организации посредством взаимни начинания и общи цели, посочи тя.

„ Лично аз имам вяра в силата на знанието и ще работя за подкрепяне и на младите експерти, които практикуват специалността ни. Асоциацията е и ще бъде общественост на експерти, които заслужават да бъдат разпознаваеми посредством приноса си както за гилдията, по този начин и за обществото “, показа Миглена Узунова-Цекова.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР