Миглена Каканашева се пробва като журналистка. Оказва се, е да

...
Миглена Каканашева се пробва като журналистка. Оказва се, е да
Коментари Харесай

Мегз стана журналистка по втория начин

Миглена Каканашева се опитва като журналистка. Оказва се, е да написа дописки било остаряла фантазия на амбициозното миньонче, което към този момент се опитва в модата, транспортния бизнес и правосъдните каузи поради неприятностите с измамата с джипа й. Мегз сама призна, че е получила опцията да стане кореспондентка по втория начин-чрез прочут на мъжа й, който я поканил да написа в малко прочут уебсайт с доста упоритости да стане №1 в бъдеще.



Брадърката разкри пред феновете си, че има предпочитание да написа за съществени тематики като политика, само че за първия си текст е избрала звездните издънки от това лято-раздялата на Софи и Андреа и опита на Емануела да резервира попечителството върху сина си. Като изключим ефектното заглавие „ Защо се разделиха Андреа и Кубрат? “, поставено от някой умел редактор, а не от самата авторка, материалът е много несъвършен и стига до гениалния извод, че известните хора са като елементарните и всички имат своите сложни интервали. В публикацията не се открива най-важното-отговор на въпроса от заглавието, което ядоса почитателите на Мегз.

„ Заглавие – „ Защо се разделиха Андреа и Кобрата? “. Текст – битовите проблеми на обществото през днешния ден – образование, изневери и т.н, бля, бля… Хм, персонално този прийом да привлека внимание не бих го употребила, с изключение на в краен случай… Защо? Защото един път както създадете имидж, че приканвате хората да четат публикациите ви с евтини трикчета, даже по-късно заглавието да дава отговор на информацията, никой не би ви се доверил “, разяснява последователка на Мегз в профила й в Инстаграм.

Шефовете на Мегз обаче са удовлетворени и хвалят материала като добре структуриран текст с ясна теза. Те нямат потребност от следващия публицист, а от реклама, която Мегз им прави гратис, освен това по метод както единствено тя умее-агресивно и непрестанно от обществените мрежи. Предишният й пост е за ликвидация на сутиени пък дава опция на читателите и да си напазаруват на сметка.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР