Миглена Каканашева се изфука с чисто новия си бюст. Преди

...
Миглена Каканашева се изфука с чисто новия си бюст. Преди
Коментари Харесай

Мегз развя новия силикон в мрежата! СНИМКИ:


Миглена Каканашева се изфука с чисто новия си бюст. Преди няколко седмици тя се подложи на интервенция, с цел да си направи по- огромни гърдите.

Хитрушата се опита да пробута номера, че имала здравословен, с цел да си вдигне продажбите. Но, повода да се оперира, се оказа напълно прозаична.

В следващото си видео онлайн сподели новите си силиконови придобивки. Но шашна всички с недоволството си, че била напълняла!

Пишман дизайнерката се „ ожали “, че плочките на корема й били станали на сланина. Затова решила да се завърне във фитнеса и да тренира, до момента в който си ги върне.

Маниите й, че е дебела, са дълго време. Отдавна се приказва, че Миглена Каканашева има хранително разстройство. Въпреки че е два кокала на кръст, тя все си намирала непотребни кила по тялото и не серпантина да блъска в залата, до момента в който не ги стопи.

Освен че прекалява със спорта, Мегз е скарана и с храненето. Тя е подготвена и да гладува, в името на външния си тип. Докато се вихреше във „ Вип Брадър “ тя даже се изцепи, че ще изяде едно от цветята в саксията.

Изтезанията, които постанова на тялото си обаче, се отразяват и на нервите. Отново в риалити шоуто, се видя, че Мегз е доста избухлива и въобще не може да носи на стрес. Не става просто въпрос за дебелоглав, а за опънати до прекаленост нерви, разкриват осведомени.
Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР