Миглена Каканашева - Мегз снощи прекрачи прага на най-известната Къща

...
Миглена Каканашева - Мегз снощи прекрачи прага на най-известната Къща
Коментари Харесай

Първо в БЛИЦ! Скандална СНИМКА на Мегз изби рибата, дизайнерката се изложи минути преди старта на "ВИП Брадър"!

Миглена Каканашева - Мегз нощес прекрачи прага на най-известната Къща - тази на " ВИП Брадър ". Преди обаче да влезе в риалитито дизайнерката реши да пусне фотография в обществената мрежа, с която обаче се изложи. Блондинката сподели неприятните си умения с фотошоп на фотография, пусната тъкмо преди да прекрачи прага на шоуто. Мегз е пробвала да се втали и да направи по този начин, че дупето и да изпъкне. Поглеждайки кривите линии на пода обаче всички напряко избухват в смях.

Вида на Мегз въпреки всичко направи усещане на всички. Тя е станала много слаба, а някои обявиха, че даже наподобява на анорексичка. Друг акцент бе русата й коса - цвят особено за пребиваването й в Къщата.

Каканашева не бе пощадена от феновете, като в мрежата незабавно плъзна кадър, на който фенове пускат надписите на тв приемника си, когато приказва дизайнерката. Валентин Кулагин също не спести рецензии и се подигра, че надписите се постановат, тъй като не е съумяла да се споразумее с продуцентите за преводач.

Компания на Мегз в Къщата ще вършат Даниел Петканов, Александра Богданска, Даниел Златков, Сашка Васева, Алфредо Торес, Дани Милев, Енджи Касабие, Мария, Цуни, Тото от " СкандаУ ", Маргарита Хранова, Джулиана Гани, началник Борис Петров и Антон Стефанов.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР