Миглена Каканашева-Мегз потвърди слуховете, че вече не е с Румен

...
Миглена Каканашева-Мегз потвърди слуховете, че вече не е с Румен
Коментари Харесай

Мегз се изповяда за края на връзката си

Миглена Каканашева-Мегз удостовери слуховете, че към този момент не е с Румен Рончев. Дизайнерката разкри във Фейсбук, че е поставила завършек на връзката си с предприемача през декември. Намекна за невярност и даже показа чат сред тях за доказателство.


Публикуваме без редакция какво написа звездата в обществената мрежа:
" За да няма спомагателни писаници и потребност от пояснения по тематиката. И с цел да мога след време още веднъж да обявявам за обич - без да се постанова да разяснявам.
С Румен се разделихме през Декември. Опитахме се да се съберем след гибелта на майка му, когато той си татуира името ми. Стана още по-зле. Причината е противоречие в моралните ни възгледи за живота. И най-много противоречие на тематика какъв брой значими са парите в живота на хората. Има и други драми, само че с тях ще напиша книга.
Това е последният ни диалог от преди седмица, сутринта, откакто публично напуснах и общия ни бизнес. Двамата към този момент нямаме общо и това по какъв начин ще продължи той с живота си или някогашните ни общи компании към този момент не е моя тежка отговорност. Ако мога да кажа нещо, което въпреки всичко да бъде урок за някой по-разумен от нас... то е...Колко доста нелепости може да направи човек от обич.. не е истина.
Преживях голямо благополучие, голяма болежка, вяра, обезсърчение, съсипия. Не скърбя даже и за най-тежките сълзи и уроци от първата ми обич, макар, че тя за малко не ме умъртви. Но в един миг човек би трябвало да осъзнае, че носи отговорност за други хора и да постъпи рационално и почтено по отношение на тях и себе си. Последната година ме промени необратимо. За страдание тя не съумя да промени " мъжа ми ". Трябваше да взема доста тежко решение и имам вяра, че постъпих вярно. Това е ", показа Мегз.
Каканашева и Рончев бяха дружно към 2 години, като връзката им беше изпълнена с много драматизъм. Заради дизайнерката предприемачът изостави брачната половинка си, от която има 18-годишна щерка. Той даже прекара няколко месеца в ареста поради машинация с сякаш откраднат джип, благосъстоятелност на Мегз.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР