Миглена Каканашева - Мегз изигра главната роля в най-гледания сезон

...
Миглена Каканашева - Мегз изигра главната роля в най-гледания сезон
Коментари Харесай

Мегз си призна всичко за участието във Вип Брадър

Миглена Каканашева - Мегз изигра основната роля в най-гледания сезон на известното риалити шоу " Вип Брадър ". Навръх Нова Година дизайнерката показа в обществените мрежи кадър от новогодишната нощ, а под фотографията описа какво е изтърпяла в Къщата и има ли спор сред нея и Биг Брадър.

Каканашева споделя, че престоят й в къщата е бил извънредно тежък. " Не знам дали извън е изглеждало толкоз трагично, само че имаше моменти, в които се усещах на дъното на пъкъла ". Най-влиятелната риалити звезда у нас още прибавя, че Биг Брадър е нарушавал контракта й съвсем всеки ден за да я научи да живее.

Шокиращо Каканашева признава още, че с изключение на всички страдания, които изтърпя в къщата, Нова Телевизия й е залепила и различен пестник. Facebook страницата на Мегз - най-силният й бизнес инструмент, е бил спрян по сигнал на малкия екран поради потребление на фрагменти от предаването. За това хубавицата научила в къщата и изпаднала в потрес, тъй като не можела да направи нищо.

Мегз дефинира всичко тези прекарвания като уроци и не стопира да благодари на Нико Тупарев за това, че форматът я е трансформирал вечно към по-добро. Каканашева споделя, че е същински щастлива, съобщи хотарена.
тагове Мегз Вип Брадър признание
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР