Миглена Каканашева-Мегз бе обгрижвана като арабска принцеса по време на

...
Миглена Каканашева-Мегз бе обгрижвана като арабска принцеса по време на
Коментари Харесай

Ето кой подслони Мегз в Дубай

Миглена Каканашева-Мегз бе обгрижвана като арабска принцеса по време на ваканцията си в Дубай. Дизайнерката прекара няколко дни в емирството на посетители на родната сексбомба Драгана Спасовска и с помощта на нея ги обгрижваха на всички места по всякакъв начин.

Домакинята й засипа Мегз с внимание и капризи от най-високо равнище. Драгана живее в Дубай от години и непрекъснато се движи във ВИП средите. Тя е фаворитка на куп международни звезди, с които постоянно купонясва из локалните клубове. Сред най-големите й почитатели е футболната легенда Роналдиньо.

Драгана сподели своята арабска приказка на Мегз по време на гостуването й. Тя разноски дизайнерката с поръчков Мерцедес G класа, който бе на тяхно разположение от самото начало. Спасовска заведе Мегз из баровските заведения.

В една от вечерите компанията им бе в заведението на бея на солта в един от най-скъпите хотелски комплекси на изкуствения остров Палм Джумейра. Лично Нусрет Гьокче им подготви месото на масата - телешки стек. Цената на една салата там стартира от $130. Запазената марка на Нусрет - стек със златна обвивка, започва от $500.

Разбира се, нямаше по какъв начин да се мине и без посещаване на скъпарските нощни клубове. Драгана, Мегз и още няколко мадами се забавляваха с песните на международно известния артист Ни-Йо. Танците бяха щедро полети с шампанско „ Дом Периньон " от най-скъпия клас.

През деня компанията разпускаше на един от най-известните плажове в Дубай - Ники бийч. Сред музика и смях се лееха кой от кой пo-екзотични коктейли, написа „ България Днес “.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР