Миглена Ангелова празнува 55-тия си рожден ден на 20 май

...
Миглена Ангелова празнува 55-тия си рожден ден на 20 май
Коментари Харесай

Миглена Ангелова на 55 - slava.bg

Миглена Ангелова чества 55-тия си рожден ден на 20 май в курорта Свети Влас щастлива, влюбена и въодушевена да разгърне цялостния си капацитет в новото си начинание. В края на март емблематичната водеща, която от много време намерено показва любовта с мъжа до себе си – Кузман, започва канала си „ Искрено и лично” в Ютюб, където споделя изчерпателни и прелюбопитни изявленията с известни персони.

„ Честит ми Рожден ден! Да съм здрава. Все по този начин чаровна и добричка. Да не изгубвам възприятието си за комизъм и любовта си към хората, каквито и да са. Хейтърите да не престават да ме хейтят все по този начин крепко - кой бие умряло куче. Близките ми хора да са здрави и да не стават далечни, без значение къде са по света. Животът да ме изненадва с нови провокации, а аз да съумявам да се видоизменявам и приспособявам в точния момент, по опция без негодувание и тръшкане. Светът да преодолее Ковидчето, а нелепостта да намалее. Каналът на „ Искрено и лично” да чукне 100 000 клиента! И всички мои другари да са здрави, обичани и удовлетворени от това, което имат!”, написа Миглена Ангелова във фейсбук профила към фотография на празничната си торта.

Журналистката към този момент има четири осъществени видео изявленията, а до броени дни ще показа прям диалог с фолкпевицата Кали. Каналът на Миглена Ангелова несъмнено набира скорост. Видеата й имат все по-голяма публика, а журналистката към този момент се радва и на няколко рекламодатели. Паралелно Миглена Ангелова е ангажирана и с различен план, който занапред ще показа.

Бившата тв водеща показа, че през годините доста хора й писали за предаването и дори я „ нахъсвали” да го върне в ефир. Самата тя обаче нямала никакво такова желание. Всъщност, когато през 2013 година предаването бе свалено от ефира на несъществуващата към този момент ТВ7, Миглена въобще не съжалила. Даже й станало прелестно, че ще има опция да се насочи към нещо друго. Ангелова призна, че имало интервал от пребиваването й в телевизионния ефир, който й било много мъчно. „ Защото не правехме това, което на мен ми се искаше... Разрешиха ми на всеки на три излъчвания, които аз смятам за значими, да има две ентъртеймънт, което си беше съществено достижение, само че на мен не ми се искаше да вършим неща, които нямат никакъв смисъл. Да се връщам в телевизия не ми беше на сърцето, тъй като в огромна степен програмната скица дава отпечатък на всяко едно предаване”, показа Миглена.

Тя загатна, че значително върху водещия се проектира това, което самата телевизия прави, не отразява, на кого принадлежи, по какъв начин се устоя. Все отново няма по какъв начин да се повлияе на тези неща. „ Телевизията значително значи да си в плен на имиджа, нейната публика, притежателите, тези, които са назначени да управляват”, коментира „ дамата в червено” и добавя, че те са хора, които просто имат свои персонални ползи. Затова предаването й към този момент нямало по какъв начин да е в телевизия. „ Искрено и лично” е спирано два пъти, безусловно заради цензура. Веднъж от ефира на Нова тв през 2008 година, един път от ефира на Тв7 през 2013 година В Нова тв към този момент няма никой от това управление, други хора са, а Тв7 не съществува. От Би Ти Ви аз си потеглих напълно сама и изцяло осъзнато, заради, несъмнено, съответни причини”, спомня си Миглена Ангелова. Все отново тя посочи, че предаването е било спирано незаради обособени хора, а тъй като в обществото има изискванията това да се случва, тъй като се връща към своята несвобода. Можеш евентуално да се пребориш за един тв сезон, само че „ наклонността е към този момент ясна и няма смисъл да си там”.

Миглена Ангелова обмисляла известно време „ по какъв начин би могло да се интегрира „ Искрено и лично”, тъй че хем да не липсва на хората в остарелия си вид, хем да бъде потребно като нов формат в подтекста на времето, в което живеем”. И решила, че може да прави изявленията с персони, които са й забавни, постигнали са не малко, без значение на каква възраст са освен това. „ Аз имам много необятен диапазон от интереси”, отсича Миглена. Тя ще прави изявленията и с персони от шоубизнеса, с които й се желае да се срещне и да поговори за това, което никой не ги е питал, написа "Уикенд ".
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР