Мигачът е табу Всички познаваме онези шофьори, за които мигачът

...
Мигачът е табу Всички познаваме онези шофьори, за които мигачът
Коментари Харесай

5-те най-лоши типа шофьори из софийските улици

Мигачът е табу
Всички познаваме тези водачи, за които мигачът е табу. Той не се пуска никога, тъй като изисква извънредно доста старания, пък и на кого му е нужно?
Дори от последна дясна лента автомобилът да се престроява в последна лява, прекосявайки четирилентов път.
Зигзаг на четири гуми
На всички обичаният ни постоянно бързащ субект, ръководещ автомобил. Да предположим, че неговата определена посока е напряко. Но в лентата за надясно има по-малко коли и взема решение да застане там.
След което вижда, че светофара над лентата за наляво светва зелено и бърза да се престрои незабавно, с цел да отиде там, без значение че сумарно е може би една кола по-напред от предходното си състояние. Погледнато от високо, траекторията, изминаваща сходен автомобил може да се оприличи на тази на много опиянен субект.
Аз съм единствено за малко
Още един мит, в който очевидно много водачи имат вяра, гласящ че в случай че спреш автомобила си на спешни светлини, можеш да спреш където си поискаш, за колкото време си поискаш.
Но всички знаем, че е „ единствено за малко “. Без значение, че за някои „ малко “ е времето обхващащо две кафета на километър от колата им и един обяд в ресторант.
Другите два вида ужасни софийски водачи ще намерите в SofiaLive.bg.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР