Миг след като дадете смарфон или таблет на детето си,

...
Миг след като дадете смарфон или таблет на детето си,
Коментари Харесай

4 полезни алтернативи на YouTube подходящи за деца

Миг откакто дадете смарфон или таблет на детето си, то ще бъде в YouTube, с цел да гледа обичаните си видеоклипове. YouTube обаче не е безвредно място в интернет за деца. Така че, в случай че имате отегчено дете, което се нуждае от развлечение, разгледайте предложенията на Make Use Of за други възможности на YouTube подобаващи за деца, които можете да инсталирате на вашето Android или iOS устройство.
1.  Jellies
Вместо да оставяте децата си да си губят времето в гледане на анимации, можете да ги насърчите да учат с приложението Jellies. То е налично за iOS, само че можете да го намерите в Amazon App Store за Android устройства. Екипът изравен зад Jellies употребява хора модератори, а не машини, с цел да подсигурява на родителите, че децата им няма да попаднат на несъответствуващ материал.

 

Ако предпочитате сами да контролирате нещата, можете сами да създадете плейлисти, с цел да ограничите това, което детето ви може да гледа. Видеоклиповете са групирани по възрастова група или по тематика.  Цената на приложението Jellies е Щатски долар 5 на месец, само че се предлага 30 дневен експериментален интервал.
2. Nick Jr.
Популярният детски развлекателен канал Nick Jr. има лично приложение за деца, което е изцяло гратис и налично за устройства с iOS и Android. Освен видеоклипове, тук ще откриете игри и музика за деца.
3. kiddZtube
kiddZtube е друго приложение, чиято цел е да осигуро на по-малките деца безвредно видео наличие. То е ориентирано към по-малките деца, в предучилищна възраст. Видеоклиповете, които се демонстрират са избирани от YouTube. Зад приложението стоят учители, които избират видеоклиповете, ревизират ги и прибавят в допълнение наличие – въпроси, спомагателни указания или в допълнение разяснение. Но видеоклиповете не са единствено учащи, има анимации, музика. Месечният абонамент е Щатски долар 4, има 14 дневен експериментален интервал.
4. Kidoodle.TV
Когато отворите приложението, можете да изберете възрастовия диапазон за видеоклиповете, които желаете да се гледа детето ви, от нула до 12 години, или можете да изберете „ всички възрасти “, с цел да видите цялостната гама. Не се нуждаете от профил, само че регистрирането ви дава достъп до наставнически надзор.

Kidoodle.TV можете да употребявате гратис, само че можете да деактивирате рекламите с абонамент от Щатски долар 5 на месец или Щатски долар 50 на година.С абонамента получавате и 100 GB  място за предпазване на видеофайлове, както и достъп до някои спомагателни видеоклипове.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР