МиГ-29 са изправни самолети. Това каза пред bTV бригаден генерал

...
МиГ-29 са изправни самолети. Това каза пред bTV бригаден генерал
Коментари Харесай

Шефът на Граф Игнатиево защити МиГ-29


МиГ-29 са изправни самолети. Това сподели пред bTV бригаден военачалник Николай Русев, който е пълководец на авиобаза "Граф Игнатиево ". Процесът на поддръжка на самолета не е целеви еднократен, той се ревизира и поддържа непрекъснато. Всички елементи са нови и идват от Русия, те имат гаранция и запас. Всичко е нечиста сделка. Всяко говорене, че са остарели - също, тъй като те се поддържат в съвършено положение. Има ги и всички системи, с цел да се избави водачът, изясни ген. Русев.

Той изясни, че след всеки опит за нечиста сделка с тематики, свързани с авиацията, ще се работи законосъобразно. По отношение на летателните часове на водачите, той сподели, че те в действителност са малко. Ген. Николай Русев сподели, че от началото на годината досега на злополуката починалият водач е имал 12 часа и 50 минути хвърчене, което Русев дефинира като малко.

Веднъж в годината се извършват пускови полети над море, няма по какъв начин да има повече, сподели още Русев. Трябва да има поредни решения и дейности в тази посока, добави той. Относно фамилията на починалия водач Русев изрази възхищението си към силата, с която са го посрещнали: "Няма по какъв начин да не се усещам отговорен за това, че не съумях да върна вкъщи майор Терзиев. Не усетих никакъв упрек. Напротив, споделиха ми: Благодаря. Съпругата му дори ми показа, че тя е знаела рисковете и че ще се оправят ", показа командирът на авиобаза "Граф Игнатиево ", който оповестява тъжната новина на роднините на починалия водач. Той не пожела да развива хипотези за аргументите за случилото се, само че разяснява, че е значимо да се откри "черната кутия " на време. В солена среда в морето тя може да оцелее 10 дни, добави Русев.

По-рано през днешния ден от Министерството на защитата оповестиха, че издирването на "черната кутия " на изтребителя МиГ-29.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР