Мидълзбро се класира за 1/4 финалите на турнира за Купата

...
Мидълзбро се класира за 1/4 финалите на турнира за Купата
Коментари Харесай

Боро взе скалпа на елитния Кристъл Палас след зрелищен гол

Мидълзбро се класира за 1/4 финалите на шампионата за Купата на лигата, откакто победи с 1:0 елитния Кристъл Палас на " Ривърсайд ". Единственото попадение бе маркирано от Люис Уинг в добавеното време на първата част.

Рой Ходжсън и Тони Пюлис бяха създали по осем промени в своите сформира. Уан-Бисака, Таунзенд и Джордан Аю резервираха титулярните си места в тима на Палас от мача с Арсенал. Заха обаче даже не бе групата за днешния дуел. Даниел Аяла, Джордж Френд и Пани Пакнеър пък останаха от състава на Боро, който започва преди няколко дни против Дарби Каунти.

Домакините бяха по-добрият тим преди почивката, само че нанесоха своя удар едвам в добавеното време на първото полувреме, когато Люис Уинг означи след страховит изстрел от 25 метра, след който прати топката в горния десен ъгъл.

След почивката " орлите " сътвориха напън, само че по този начин и не успяваха да стигнат до доста чисти голови обстановки. Гостите бяха най-близо до изравняването в 88-ата минута, когато Андрос Таунзенд извърши добре директен свободен удар, само че Константопулос реагира брилянтно и мазета. В добавеното време играчите на Кристъл Палас даже имаха искания за дузпа, откакто удар на Мак Мейер срещна ръката на защитник на Мидълзбро, само че основният арбитър даде сигнал, че играта би трябвало да продължи.
СЪСТАВИТЕ, СТАТИСТИКА И МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА ТУК!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР