MicroStrategy продължава да затвърждава позицията си на новатор в сферата

...
MicroStrategy продължава да затвърждава позицията си на новатор в сферата
Коментари Харесай

MicroStrategy на Майкъл Сейлър придоби Биткойн на стойност $350 милиона

MicroStrategy продължава да затвърждава позицията си на модернист в областта на криптовалутите, като за следващ път породи обилни талази в региона на цифровите активи.

На 28 юли Майкъл Сейлър, изпълнителен ръководител и съосновател на MicroStrategy, разгласи придобиването на още 12,333 Биткойн (BTC) токена на междинна цена от $28,136, което съставлява забележителна инвестиция от $347 милиона.

С тази покупка общият брой на притежаваните от MicroStrategy Биткойн токени към този момент възлиза на внушителните 152,333, добити на междинна цена от $29,668, и кумулативен разход от почти $4.52 милиарда към 27 юни.

Майкъл Сейлър, движещата мощ зад тактиката на MicroStrategy, ориентирана към Биткойн, се изяви като водач визионер, който изстреля компанията до нови висоти в областта на цифровите активи.

Непоколебимата религия на Сайлър в трансформиращия капацитет на Биткойн изведе MicroStrategy отпред на промишлеността, като направи гражданска война в метода, по който фирмите възприемат и употребяват силата на цифровите валути.

Неотдавнашното придобиване от MicroStrategy повдигна завладяващи въпроси за пазарните наблюдаващи, защото Майкъл ван де Поуп допуска, че Биткойн може да изпита низходящо придвижване. Макар че покупателната дарба на MicroStrategy безспорно е впечатляваща, значимо е да се означи, че Биткойн в исторически проект е показвал съмнения в цените даже след забележителни институционални вложения.

Присъщата на крипто пазара волатилност постоянно води до краткосрочни корекции на цените, което може да изясни внимателната позиция на Поуп. От значително значение е обаче да се вземе поради по-широкият подтекст към последното придобиване на MicroStrategy.  

Биткойн неотдавна надвиши границата от $30,000, привличайки нараснало внимание от страна на институционалните вложители, които признават дълготрайния му капацитет.

Освен това пазарът е оптимистично надъхан във връзка с евентуалното утвърждение на спот Биткойн ETF, което способства за общите позитивни настроения.  

Тези фактори групово демонстрират възходящ институционален интерес към актива, което в допълнение ускорява причините за резистентен напредък на Биткойн.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР