Microsoft, световен лидер в технологичните иновации, поставя началото на нова

...
Microsoft, световен лидер в технологичните иновации, поставя началото на нова
Коментари Харесай

Microsoft пуска на пазара усъвършенствани иновации, базирани на изкуствен интелект

Microsoft, международен водач в софтуерните нововъведения, слага началото на нова епоха на изкуствения разсъдък с въвеждането на Microsoft Copilot в своите артикули – революционна съпътстваща технология, основана на изкуствен интелект, проектирана да промени метода, по който хората взаимодействат с технологиите, оповестиха от организация LBS Team. Тази новаторска разработка употребява мощта на чат интерфейсите и широкообхватните езикови модели, като разрешава на потребителите да поддържат връзка с технологиите на натурален език и да получават интелигентни, съобразени с подтекста отговори и дейности.

Следващата версия на Windows 11 с внедрен на ранен стадий Microsoft Copilot ще е налична от 26 септември 2023 година , а през есента технологията ще бъде интегрирана в Bing, Edge и Microsoft 365 Copilot. Продуктът Microsoft 365 Copilot ще бъде публичен за корпоративните клиенти на 1 ноември 2023 година, дружно с Microsoft 365 Chat – нов помощник с изкуствен интелект, който напълно ще промени работния развой.

Microsoft афишира и идното стартиране на пазара на огромна актуализация на Windows 11 , която ще е налична от 26 септември. Актуализацията на Windows версия 22H2 бележи забележителна крачка напред в света на ръководените от изкуствен интелект компютри и дава обещание да даде мощно персонализирано компютърно преживяване на потребителите по целия свят. В приложенията на Windows, като Paint и Photos, са интегрирани усъвършенствания въз основата на AI. Други нови функционалности включват повече способи за снимане на наличие на екрана и разнообразни актуализации за Clipchamp, Notepad и Outlook.

Наред с приложенията на Windows , уеб браузърите на Microsoft, Bing и Edge също ще бъдат усъвършенствани с усъвършенствани модели на изкуствен интелект, предоставящи по-персонализирано и дейно онлайн взаимоотношение. Тези нововъведения целят да подобрят потребителското преживяване в Windows 11, като го създадат по-интуитивно, продуктивно и персонализирано.

Като част от новата актуализация , Microsoft показва Microsoft 365 Chat – динамичен помощник с изкуствен интелект, който обработва работните ви данни, в това число имейли, срещи, документи, чатове и уеб информация. Приложението на Microsoft 365 Chat надвишава насочването на потребителите към главните въпроси и отговори, като им оказва помощ на да се оправят със комплицирани или досадни задания, като да вземем за пример правене на стратегически документи или ръководство на имейли, по-несравнимо по-ефективен метод спрямо предишното.

Не на последно място, най-новото допълнение към потребителските приложения на Microsoft 365 – Designer , ще бъде основано на модела за конвертиране на текст в изображение Dall.E3 на Open AI, като по този метод потребителите ще могат да разпрострат своята креативност и да трансфорат концепциите си във образно завладяващо наличие. Microsoft интегрира Designer в Microsoft 365 Copilot за консуматори, като стартира с Word. Използвайки подтекста на документите, Designer предлага визуализации, осигурявайки персонализирано допиране на основаното от потребителите наличие. Интеграцията разрешава на потребителите да трансформират тежки текстови документи във образно завладяващи материали.

Новите устройства Surface на Microsoft са идеалната платформа за показване на невероятните благоприятни условия на изкуствения разсъдък, вграден в последната актуализация на Windows. Можете да се възползвате от потребните преживявания с AI, употребявайки мощни устройства като новия Surface Laptop Studio 2, уравновесения Laptop 3 Go, портативния 2-в-1 Surface Go 4 for Business и премиерното устройство за взаимна работа за хибридна работа – Surface Hub 3.

„ В днешния свят изкуственият разсъдък не е просто технология – той е трансформираща мощ, която дава на хората опция да реализират повече във всеки аспект от живота си. За страните от Адриатическия район това значи да бъдат в крайник с световните нововъведения и към този момент можем да забележим образци за стопански напредък в разнообразни браншове, в това число производството, финансите и застраховането. Можем да използваме изкуствения разсъдък за усъвършенстване на потреблението на сила и за ръководство на естествените запаси, като по този метод способстваме за устойчивото развиване в района. Важно е да се означи също по този начин, че изкуственият разсъдък ще сътвори нови благоприятни условия за работа в софтуерния бранш и други промишлености, които употребяват основани на изкуствен интелект технологии “ , съобщи Калин Димчев, управител на Microsoft за страните от Адриатическия район .

Визията на Microsoft за бъдещето е обвързвана с изкуствен интелект, който дава опция на хората да реализират повече в персоналния и професионалния си живот. Тези нововъведения са знак за отдадеността на компанията да дава насочени към потребителите прекарвания благодарение на изкуствен интелект, като се ангажира с поверителността и сигурността. Тъй като AI продължава да оформя образа на нашия свят, Microsoft остава в челните редици, като подсигурява, че изкуственият разсъдък служи като скъп инструмент за всички.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР