Microsoft съобщи, че ще интегрира базирания на AI-генератор на изображения

...
Microsoft съобщи, че ще интегрира базирания на AI-генератор на изображения
Коментари Харесай

Microsoft интегрира в Bing усъвършенствания AI-генератор на изображения DALL-E 3

Microsoft заяви, че ще интегрира основания на AI-генератор на изображения DALL-E 3, разработка на OpenAI, в своя ИИ-чатбот Bing.

Какво ще се промени след интеграцията на DALL-E 3 в Bing?

Представеният неотдавна генераторът на изображения DALL-E 3 ще се появи през октомври като част от чатбота ChatGPT (по-точно в платените версии Plus и Enterprise), който схваща по-добре поръчките на потребителите и генерира по-точно изображенията, спрямо модела DALL-E 2. Microsoft не прецизира по кое време тъкмо DALL-E 3 ще се появи като част от Bing.

Как Bing ще стане по-функционален и интелигентен, както в никакъв случай до в този момент?

Компанията също по този начин разгласи, че е добавила към търсачката Bing нова функционалност за извършване на покупки. Bing може да задава въпроси на потребителите по отношение на това по какъв начин възнамеряват да употребяват избран артикул, както и по-персонализирани въпроси, с цел да откри в последна сметка най-хубавия артикул за потребностите и потребностите на потребителя. Системата също по този начин ще ви разреши да търсите и употребявате кодове за отстъпка.

Microsoft беше една от първите, които интегрираха ИИ технологиите на OpenAI в своята търсачка Bing. Компанията има за цел да укрепи своята платформа за търсене с нови функционалности. От февруари тази година Bing има чатбот, който може да дава отговор на потребителски въпроси, да търси вести, да основава подбрани управления за пазаруване и доста други.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР