Microsoft съобщи, че при търсене на продукти Bing ще показва

...
Microsoft съобщи, че при търсене на продукти Bing ще показва
Коментари Харесай

В Bing се появиха базирани на изкуствен интелект препоръки за пазаруване

Microsoft заяви, че при търсене на артикули Bing ще демонстрира рекомендации във тип на лист със относителен разбор на характерностите на сходни артикули от разнообразни производители, основан от ИИ въз основа на информацията от техните публични уеб сайтове. Връзката към рекомендациите ще се демонстрира най-отгоре на резултатите от търсенето. Достъпът до AI-базираните рекомендации е вероятен както посредством чата на Bing, по този начин и в страничния панел на Edge. Чатботът на Bing също е придобил и способността да обобщава отзивите на потребителите.

Не всички консуматори се доверяват задоволително на AI, с цел да разчитат напълно на неговите рекомендации. Въпреки това, сравнителната таблица на характерностите на продукта може да бъде потребен метод за визуализиране и прелиминарен обзор на обособените параметри на продукта, при изискване че AI извлича верните данни. Базираните на изкуствен интелект рекомендации за извършване на покупки към този момент са налични на Bing в Съединени американски щати и сега се популяризират посредством Edge в международен мащаб.

Bing също дава систематизирани ревюта на продуктовите мнения, получени от другите ритейлъри като Amazon и Walmart. Според специалисти, сега, когато се съпоставят резултатите от Bing с действителни ревюта на артикули се разпознават значителен брой несъответствия, а от време на време и изцяло погрешна информация от страна на AI.

Освен това, Microsoft са добавили към Edge функционалност за сравнение на цената, която наблюдава цената на продукта след закупуването му. Ако даден артикул поевтинее, Edge ще подкани потребителя да се свърже с търговеца, с цел да изиска възобновяване на сумата. Не е нужно да пишете нищо независимо — Bing ще приготви черновата на известието към търговеца.

Тъй като Microsoft продължава да пуска повече принадлежности, задвижвани от AI, и функционалности за извършване на покупки в Edge, браузърът стартира да се усеща прекомерно тежък. Това, което в миналото беше рекламирано като бърза опция на Chrome, бързо се изпълва с принадлежности, от които не всички консуматори се нуждаят. Генеративният ИИ — обещаваща технология, само че може би е по-полезно тези принадлежности да се пускат във тип на разширения, вместо вграждането им в браузъра.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР