Microsoft пусна поддръжка на мишка и клавиатура в бета-версията на

...
Microsoft пусна поддръжка на мишка и клавиатура в бета-версията на
Коментари Харесай

Браузър версията на Xbox Cloud Gaming вече поддържа мишка и клавиатура

Microsoft пусна поддръжка на мишка и клавиатура в бета-версията на услугата Xbox Cloud Gaming за 26 игри, в това число и такива шлагери като Fortnite, Sea of ​​​​Thieves и Halo Infinite. Вече всеки може да играе Xbox игри благодарение на мишка или клавиатура в браузъра Edge или Chrome на xbox.com/play.

Обявена за първи път през месец март, тази функционалност към този момент е налична в браузърната версия на Xbox Cloud Gaming. До края на този месец Microsoft ще разреши на притежателите на компютри да употребяват приложението Xbox, с цел да избират клауд игри, които поддържат мишка и клавиатура. Това изобретение уголемява функционалността на Xbox Cloud Gaming, правейки услугата по-привлекателна за потребителите на десктоп компютрите.

Потребителските мнения на Xbox Cloud Gaming демонстрират, че поддръжката на мишката и клавиатурата в игрите като Halo Infinite и Sea of ​​​​Thieves е съгласно упованията им. Играчите могат елементарно да превключват сред потребление на мишка и клавиатура или контролер, до момента в който играят както на компютър, по този начин и на Xbox. Това е доста усъвършенстване в мобилните игри, защото към този момент не е належащо да носите Xbox контролер със себе си, с цел да имате достъп до избран набор от игри.

Ето цялостния лист с игрите, които работят в режим на мишка и клавиатура в Xbox Cloud Gaming:

ARK: Survival Evolved Atomic Heart Cities: Skylines – Mayor’s Edition Cities: Skylines – Remastered Deep Rock Galactic Doom 64 Fortnite (само браузърната версия на играта) Gears Tactics Grounded Halo Infinite High on Life House Flipper Inkulinati (предварителната версия на играта) Mount & Blade II: Bannerlord Norco Pentiment Quake Quake 2 Sea of Thieves Slime Rancher 2 Sniper Elite 5 State of Decay 2 Terraria The Sims 4 Valheim (предварителната версия на играта) Zombie Army 4: Dead War

Внедряването на поддръжка на мишка и клавиатура в Xbox Cloud Gaming отваря нови благоприятни условия за геймърите, позволявайки им да употребяват познатите входни устройства за нараснал комфорт и точност. Стремежът на Microsoft към нововъведенията и подобряването на своите услуги прави облачните игри по-конкурентоспособни и привлекателни за по-широката публика.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР