Microsoft осигурява парична награда в размер на 50 000 евроПрез

...
Microsoft осигурява парична награда в размер на 50 000 евроПрез
Коментари Харесай

Конкурс за автоматизация дава шанс на български компании

Microsoft обезпечава парична премия в размер на 50 000 евро

„ През последните месеци автоматизацията се потвърди като основен фактор в поддръжка на организациите от обществения бранш ”, съобщи Калин Димчев, изпълнителен шеф на Microsoft България
(снимка: Oksana Parafeniuk / предоставена от Microsoft България)

Български компании в начален стадий на своето развиване и компании в развой на напредък, които оферират софтуерни B2B решения в региона на автоматизацията, могат да вземат участие в състезанието UiPath Automation Awards 2020. Инициативата е отворена за претенденти от страни от Централна и Източна Европа и от Турция.

Състезанието има за цел да открие нови технологии и компании в района, които могат да окажат влияние в международен мащаб и да подкрепят растящата екосистема от решения за автоматизация.

Организаторите oт UiPath са планували за спечелилите менторство, софтуерна и маркетинг поддръжка, както и достъп до портфолиото от световни клиенти на компанията. Microsoft е извънреден спонсор на категорията за компании в начален стадий на развиване и обезпечава парична премия за спечелилия в размер на 50 000 евро.

Желаещите да се включат в UiPath Automation Awards 2020 могат да аплайват до 30 август в две категории:

Start-up Automation Award – могат да аплайват компании в начален стадий на своето развиване, както и такива в стадий на образуване, които имат екип от най-малко двама души, разполагат с създаден работещ артикул за автоматизация и са набрали финансиране от 1 милион $.

В тази категория спечелилият получава парична премия в размер на 50 000 евро, както и менторство от специалистите от UiPath, софтуерна и маркетинг поддръжка за период от 12 месеца. Призьорът ще има опция да показа решенията си по време на събития на UiPath и посредством всички канали на компанията.

Scale-up Automation Award – могат да аплайват компании в развой на напредък с екип от най-малко четирима души, които разполагат с функционираща технология за автоматизация, с която работят против възнаграждение най-малко 3 клиента. Кандидатите не би трябвало да са набрали финансиране от повече от 3 милиона $.

Победителят в тази категория получава менторство на равнище изпълнителни шефове и поддръжка за осъществяване на продажби, в това число и опция да показа спечелилата технология пред клиенти от международен мащаб, определени от UiPath. Също по този начин ще може да покаже решенията си в Immersion Lab, на събития на компанията както и посредством всички нейни канали.

Microsoft поддържа самодейността, която развива района на Централна и Източна Европа като хъб за цифровизация и нововъведения и подкрепя започващи организации.

„ През последните месеци автоматизацията се потвърди като основен фактор в поддръжка на организациите от обществения бранш, а фирмите подсигуряваха непрекъснатост на бизнес процесите си в изискванията на провокираната от COVID-19 рецесия. Заедно с UiPath сплотяваме напъните си, с цел да помогнем за укрепването на екосистемата от софтуерни решения за автоматизация в Централна и Източна Европа ”, сподели Калин Димчев, изпълнителен шеф на Microsoft България, който е и началник на изпълнителните шефове на Microsoft от района CEE Multi-Country.

Първото издание на UiPath Automation Awards се организира през 2019 година и притегли за присъединяване повече от 100 компании от 16 европейски страни. Отличени бяха Edward.ai от Полша (Start-up Automation Award) и SmartDreamers от Румъния (Scale-up Automation Award).
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР