Microsoft официално стартира разпространяването на големия ъпдейт Windows 10 May

...
Microsoft официално стартира разпространяването на големия ъпдейт Windows 10 May
Коментари Харесай

Започна разпространението на Windows 10 May 2019 Update

Microsoft публично започва разпространението на огромния ъпдейт Windows 10 May 2019 Update. Ъпдейтът ще се популяризира последователно в границите на две-три седмици. Но всички, които желаят по-бързо да конфигурират новия пакет, могат да ревизират ръчно своите системи за нови актуализации.



Новият мажорен ъпдейт може да бъде конфигуриран на компютри с Windows 10 1803 и Windows 10 1809 с всички конфигурирани пачове, излезли към сегашен ден . Иконката за инсталиране на Windows 10 May 2019 Update може да не се появи през днешния ден, тъй като ъпдейтът ще се популяризира последователно и някои консуматори ще бъдат известени по-късно.



Но формалните ISO файлове към този момент са качени в уеб страницата на Windows 10, а всички, които избират да конфигурират своята операционна система от нулата, могат да се възползват от помощната стратегия Windows ISO Download Tool.



Microsoft подсети на потребителите, че наближава деня, когато ще бъде прекъсната поддръжката на Windows 10 April 2018 Update. Поддръжката на домашната и професионалните версии на Windows 10 1803 завършва на 12 ноември тази година и през месец юни 2019 година Microsoft ща стартира наложително да обновява Windows 10 към най-новите излезли към тази дата версии и ъпдейти.

По-интересните нововъведения в Оценка за съвместимост Windows 10 19H1 (Redstone 6)Обновена светла темаВизуални резултати в жанр Fluent Design SystemВиртуалният помощник Cortana е разграничен на две елементи – едната за търсене на данни, а другата за гласовите командиПодобрен интерфейс на файловия мениджърСтартиране на приложения в изолиран пясъчник, които не могат да оказват въздействие на операционната система (само за Windows 10 Pro, Enterprise и Education)Start менюто към този момент работи в обособен развой и с него може да се работи, даже и при срив на систематаРезервират се 7 GB за обновявания и за краткотрайни файловеWindows 10 May 2019 Update не може да се конфигурира на компютърни устройства с по-малко от 32 GB дисково пространство
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР