Microsoft обмисля възможността да добави още един клавиш към традиционната

...
Microsoft обмисля възможността да добави още един клавиш към традиционната
Коментари Харесай

Microsoft тества въвеждането на нов Office клавиш за клавиатура

Microsoft обмисля опцията да добави още един клавиш към обичайна компютърна клавиатура. Той се чака да е приспособен особено за софтуерните артикули Office и да предлага подобаващи директни пътища за тях . С него да вземем за пример бихте могли да споделяте бързо документи и други файлове. За момента компанията само популяризира само анкети измежду консуматори, като за момента прецизира какви биха били новите функционалности на клавиша.

Софтуерният колос допуска, че Office бутонът би трябвало да замести в действителност вторият Windows клавиш в дясната част на клавиатурата, или бутонът за проявление на меню . Можете да получите достъп до анкетата през работен или образователен Microsoft акаунт онлайн, която ви пита какво очаквате от директните пътища за Office и желаете ли новият клавиш да дебютира на преносимите компютри. За момента дребни първи проблясъци на код съществуват в огромния пролетен Windows 10 ъпдейт от месец май.

Microsoft предлага собствен набор от клавиши след въвеждането на първата Microsoft Natural клавиатура през 1994. Повечето физически клавиатури са оборудвани със 104/105 бутона, в това число два Windows клавиша и един за изкарване на меню. Microsoft кардинално не признава клавиатури, на които липсва ключ с логото на операционната система.

Мненията на потребителите и експертите по отношение на новия Office клавиш са прекомерно спорни, като някои утвърждават концепцията, а други са твърдо срещу.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР