Microsoft имаха едно наистина успешно XO2019, Освен няколкото анонса на

...
Microsoft имаха едно наистина успешно XO2019, Освен няколкото анонса на
Коментари Харесай

Фил Спенсър: Microsoft ще продължи с придобиванията

Microsoft имаха едно в действителност сполучливо XO2019, Освен няколкото анонса на игри на техните студиа, огромната звезда без подозрение беше идната клауд стрийминг услуга за игри на компанията xCloud. Що се отнася до новопривлечения гений на студиа, които закупи Microsoft (вече 17 на брой), като основателите на Hellblade Ninja Theory, Undead Labs, Playground Games и не на последно място Obsidian Entertainment, то Microsoft заявява в последните една-две години обновените си упоритости за лидерското място в гейминга. Но това привличане на гений и експертиза няма да спре дотук. Това съобщи ясно шефът на Xbox звеното Фил Спенсър в просторно изявление за Eurogamer.

„ Аз в действителност си мисля, че от време на време в действителност сме леко пристрастни към представянето на набор от логота на общ брой от студиа по слайдовете и това си се трансформира в вест. Но това не са някакви си карти за игра. Това са студиа. И ние желаеме те да основават страхотни игри. За мен е прелестно, че сме тук, с цел да анонсираме три нови заглавия, две, от които идват от нашите лични студиа. Поглеждайки напред в бъдещето, то не виждам шоу, за което да помисля и да не обявим на него нови игри, поради размаха на нашите студиа. И не става дума за някаква си PR борба за повече и повече придобивания, които просто да представим на сцената. Защото, в случай че не сътворяваме страхотни игри, придобиванията са безсмислени “, изяснява той.

Изказването на Спенсър влиза в несъгласие с изказано по-рано този месец мнение на Мат Бути, отговарящ за Xbox Game Studios, който съобщи уверено, че Microsoft стопира с придобиванията. Вероятно обаче Спенсър гледа по-напред в бъдещето, а Бути приказва в по-краткосрочен проект.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР