Microsoft е почти готова с второто за тази година голямо

...
Microsoft е почти готова с второто за тази година голямо
Коментари Харесай

Windows 10 получава нов голям ъпдейт през октомври

Microsoft е съвсем подготвена с второто за тази година огромно обновяване на Windows 10. То ще стартира да се популяризира гратис на 17-ти октомври т.г., заяви компанията.

Необичайната история на една фотография, която всички сме виждали

Полезни хитринки за Windows 10

Обновлението се споделя Fall Creators Update и е продължение на първия пакет нови функционалности, които софтуерният колос пусна през април т.г. Основната оригиналност в него ще е Windows Mixed Reality. Това е платформата за така наречен "смесена действителност " на Windows, с която Microsoft се надява да направи виртуалната и добавената действителност по-лесно налични за всеобщия консуматор.

Опасен троянски кон заразява посредством PowerPoint

Тя е създадена с концепцията да поддържа по-евтини очила за добавена и виртуална действителност. Още в същия ден компании като Lenovo, Dell, Asus, Acer и HP ще пуснат свои модели, които да я употребяват.

Друга оригиналност е в Windows Ink. Технологията на Microsoft за писане върху екрана със стилус получава опцията да се написа непосредствено в PDF документи и даже те да могат да се подписват. Ще има и функционалност, която да оказва помощ намирането на изгубен Surface Pen.

Sony и IBM връщат касетите с лента, само че с усъвършенствана цел

С обновлението ще пристигна и Game Mode за Windows 10. Чрез този режим операционната система ще може да освобождава систематични запаси по време на игра, с цел да може да тя върви оптимално добре.

Историята на забравения бутон от клавиатурата

Fall Creators Update ще предложи още усъвършенствана система за ръководство посредством взор, която да се употребява от хора с двигателни проблеми. Приложенията за обработка на фотоси също са актуализирани, както и облачната услуга OneDrive с нова функционалност, която сплотява съхранените на компютъра файлове и тези в "облака " на едно място.

Microsoft работи и по други функционалности като опция да се копират фотоси и текст от Windows 10 и да се трансферират в приложение на Android или iOS. Те обаче към момента се доработват и може да не са подготвени в точния момент за това обновяване. Ако това се случи, ще останат за идващото, което ще бъде напролет на 2018 година

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР