Microsoft добави нова функционалност в търсачката Bing. Това е функцията

...
Microsoft добави нова функционалност в търсачката Bing. Това е функцията
Коментари Харесай

Microsoft добавя в Bing визуално търсене чрез камерата на смартфона

Microsoft добави нова функционалност в търсачката Bing. Това е функционалността за образното търсене, даваща опция на потребителите да снимат обект благодарение на камерата на смарт телефона и да го намерят посредством търсачката Bing.
Новата функционалност доста наподобява на Гугъл Lens и другите сходни решения за бързо различаване на сниманите обекти благодарение на логаритми с изкуствен интелект .

Новата функционалност за образно търсене към този момент е налична в няколко приложения. Включително обособеното приложение Bing за iOS и Android, Microsoft Launcher за Android, Microsoft Edge за Android. Съвсем скоро тази опция ще се появи и в браузъра Edge за iOS.

„Понякога е невероятно да опишеш с думи, какво тъкмо искаш да намериш“ – разяснява Microsoft по отношение на новата функционалност



В новата функционалност има категории. Възможно е търсенето по породи кучета, известни забележителности, аксесоарите върху облеклата и още доста други. Приложението се пробва да разпознае обектите на изображенията. А в случай че обектът бъде разпознат като някаква потребителска стока, той ще бъде потърсен в другите интернет магазини, с цел да може да се видят неговите характерности, цена и други параметри.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР