Microsoft анонсира новите възможности на своя офис пакет по време

...
Microsoft анонсира новите възможности на своя офис пакет по време
Коментари Харесай

Microsoft Office получи няколко нови функции с изкуствен интелект

Microsoft анонсира новите благоприятни условия на своя офис пакет по време на конференцията за разработчици и програмисти Ignite 2018 . Конференцията се организира в Орландо от 24 до 28 септември.

И трите нови функционалности на Microsoft Office употребяват мощта на изкуствения разсъдък. Новата функционалност Ideas следва потребителя, до момента в който той основава нов документ и предлага разнородни интелигентни препоръки и подсказки. В PowerPoint да вземем за пример, Ideas дава рекомендации за дизайна и оформянето на изображенията. В Excel, Ideas разпознава трендовете, предлага таблици и разпознава статистическите пикове е данните.

Ideas се вкарва в Excel от през днешния ден, като последователно ще стартира да се появява и в другите приложения, започвайки от PowerPoint Online. Освен това, в Excel са въведени нови видове данни, които Excel може да преобразува в котировки на акции, и геоданни, подобаващи за построяването на интерактивни таблици.

Поддръжката на котировките на разнообразни акции и географските данни се вкарва от през днешния ден. С тяхна помощ доста се облекчава обновяването на борсовите цени, информацията за другите компании, райони и така нататък

Друга нова опция, вградена в Excel, е разпознаването на изображения. Тази функционалност преобразува начертаните на ръка скици на таблици, в общоприети таблици на Excel.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР