Microsoft анонсира инициатива съвместно с облачния доставчик Box, която ще

...
Microsoft анонсира инициатива съвместно с облачния доставчик Box, която ще
Коментари Харесай

Microsoft анонсира достъпността на Box Using Azure

Microsoft анонсира самодейност взаимно с облачния снабдител Box, която ще предложи на клиентите на двете компании опциите за ръководство на наличие, предлагани от Box с опциите за предпазване и гъвкавостта на услугите, предлагани посредством Azure от страна на Microsoft.

Box Using Azure ще помогне на бизнесите по-лесно да ръководят наличието което съхраняват и обработват посредством Office 365 и SaaS предложенията на Microsoft. Заедно с това, клиентите на услугата ще могат да се възползват и от офертите на Box за ръководство на наличието посредством техни лични приложения. Заедно с това, двете компании работят по стимулиране на растежа на AI платформата на Microsoft Cognitive Services.

„ Интеграцията на Box и Azure ще подкрепи развиването ни към цифровата ни промяна, като компания. Това ще докара до по-непосредствен метод към ръководството на наличието, с което би трябвало да се оправим и ще даде убеденост на нашите чиновници да работят елементарно и предпазено с нашите сътрудници и клиенти в един доста по-продуктивен метод “, споделя на собствен ред Харви Курей, основен цифров управител към Schneider Electric, които ще са една от първите компании, които ще се възползват от Box Using Azure.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР