MicroCredit е лицензирана небанкова финансова институция, която отпуска бързи потребителски

...
MicroCredit е лицензирана небанкова финансова институция, която отпуска бързи потребителски
Коментари Харесай

Бързи кредити от MicroCredit са решение на всяка финансова нужда

MicroCredit е лицензирана небанкова финансова институция, която отпуска бързи потребителски заеми за потребностите на всички.
Създадена е през 2012-а година, като продължава бизнеса на една от потвърдилите се компании в областта на дребните потребителски заеми в България - "Кредибул " ЕАД и поема ръководството на най-познатия ѝ артикул CrediHome. Този артикул предлага бързи пари назаем за суми от 200 до 3000 лв. за период от 9 до 48 седмици или 3 до 12 месеца. Заемът се отпуска без доказване на приход, поръчителство или поръчители.

През 2014-а година MicroCredit създава и пуска на пазара артикул, предопределен за различен сегмент от пазара, като предлага финансиране от 600 до 3300 лв. за интервал от 6 до 18 месеца при потвърден приход, без поръчителство или поръчители. Името на продукта е CrediGo и при него можете да се възползвате от 30-дневен гратисен интервал за заплащане на първа вноска, а приемането и връщането на парите се реализира по банков път, като от скоро можете да плащате и месечните си вноски и в обектите на EasyPay.

Компанията продължава развиването си и през 2015-а става една от първите небанкови финансови институции в България, която сполучливо реализира частна емисия корпоративни облигации на обща стойност 3 млн. лв.. Същата година компанията навлиза на пазара на бързи кредити за дребния и междинен бизнес и уголемява продуктовата си гама с бързия заем CrediTrade.

Продуктът предлага пари назаем на стойност от 200 до 3300 лв. с закрепена рента и равни вноски за период от 3 до 18 месеца, минимална документация; лихвата по заема може да се признае като разход на фирмата; опция за безлихвено връщане в границите на 30 дни при възнаграждение на административна такса; 45-дневен гратисен интервал за първа вноска.

В началото на 2016-а "Микро Кредит " АД става член на Българската асоциация за потребителско кредитиране (БАПК), в която членуват най-големите небанкови финансови институции, които дават потребителско кредитиране на българския пазар.

През 2017-а компанията навлиза на пазара на бързите онлайн заеми с продукта си CrediNet, който предлага напълно онлайн услуга.

За петгодишната си история MicroCredit отваря над 70 местни офиси в цялата страна, образова над 1000 кредитни консултанти и обслужва над 200 000 клиента.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР