Michelin има за цел да подобри мобилността на своите клиенти

...
Michelin има за цел да подобри мобилността на своите клиенти
Коментари Харесай

Michelin оборудва коли на DHL с гуми без въздух - видео

Michelin има за цел да усъвършенства подвижността на своите клиенти в дълготраен проект. Компанията създава и продава гуми, услуги и решения, съобразени с потребностите на клиента. Около 50 транспортни средства на DHL Express ще бъдат на пътя в Сингапур с безвъздушни гуми Michelin Uptis от края на 2023 година

Благодарение на партньорството сред Michelin и DHL, прототипът на този вид гума прави огромна крачка към серийното произвеждане. Става дума за модела Michelin Uptis, която влиза в на практика проби година по-рано от плануваното. Според производителя, гумата е устойчива на пробиви, а комбинацията е колело-гума, която не изисква въздушно налягане и е предопределена за леки и лекотоварни коли.



„ Като пионер в екологичната логистика, ние сме щастливи да работим с Michelin, с цел да тестваме устойчивите на продупчване гуми на нашите транспортни средства в Сингапур. За да продължим напъните си за резистентност, ние към този момент имаме 80 електрически микробуса в нашия автопарк. Работата ни с Michelin е още един крайъгълен камък по пътя към екологични интервенции на последната миля и нулеви чисти излъчвания в мрежата на DHL в международен мащаб “ - сподели Кристофър Онг, ръководещ шеф на DHL Express Сингапур.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР