Миа Сантова се е изпокарала с всички в нюзрума на

...
Миа Сантова се е изпокарала с всички в нюзрума на
Коментари Харесай

Миа Сантова се изпокарала с всички в Нова тв, преди да напусне

Миа Сантова се е изпокарала с всички в нюзрума на Нова тв, преди да напусне. Водещата била на нож с кореспонденти и редактори, а изключително нечовечен бил конфликтът ѝ с Лора Крумова и Даниела Тренчева, които били стажантки, когато тя била звезда, а в този момент, съгласно нея, се имали за огромната работа, написа " Уикенд “. Русокосата журналистка не изкара и година на остарялото си-ново работно място, където постъпи с фанфари, а напусна тихомълком. Тя прави първите си стъпки в специалността още със основаването на малкия екран и години наред на нея се гледа като на най-голямата звезда там.

През 2008 година обаче напуща и от този момент кариерата ѝ потегля обратно. Журналистката направи опит за рестарт, връщайки се в Нова предходната есен. Оказало се обаче, че нещата към този момент не стоят както преди. Тя влезнала в нюзрума с чувство, че още е звезда, въпреки да бе определена за водеща не на централната емисия " Новини ", а на следобедната. Според сътрудниците ѝ в нюзрума Сантова най-вероятно е приемала това за краткотрайно състояние и е била уверена, че е въпрос на няколко месеца да се настани в най-гледаното време.

Другият вид за Миа бил да прави публицистично предаване в неделя следобяд, откакто от ефир бе свалено шоуто на колежките ѝ Лора Крумова и Галя Щърбева. Не станало обаче нито едно от двете. Месеци наред Сантова останала водеща на следобедните вести, карайки се с всички наред, тъй като считала, че сходна позиция е под равнището ѝ. Тя се изживявала като огромна шефка и се опитвала да командори сътрудниците си, въпреки по длъжностна характерност да нямала право на това.  

За броени месеци някогашната звезда се показала в такава ужасна светлина пред сътрудниците си, че към този момент никой не желал да работи с нея. В последна сметка се наложило да напусне, а все още единственото, с което се занимава, е щерка ѝ Ида. Говори се, че мъжът на Сантова печелел задоволително добре, с цел да няма потребност и тя да върви на работа.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР